Vízöntő - december havi horoszkóp


A Vízöntő esetében igen kiszámíthatatlan, hogy a december hogy is fog alakulni, ugyanis ez most nagyon sok kozmikus hatás együttes eredménye, melybe jelentős szerepet játszhat az is, éppen milyen lelki állapotba kerültek az elmúlt hónapok során e titokzatos jegy képviselői.

A Vízöntőt sohasem rendítette meg az, ha keményebben, vagy többet kellett dolgoznia, hisz alapvetően szereti, amit csinál és ez által jó is benne, tehát nemigen lehet túlterhelni. Eme dinamizmusa kollégáinak is feltűnhet, s, ha túl bőkezűen bánik a segítségével, ezzel könnyen vissza is élhet környezete. Ünnepek ide, vagy oda, igyekezzen optimalizálni tehát, hogy mi fér még bele, s mi az, ami már túlzás, hisz nem csak, hogy önnek is vannak azért határai, de nyilván szeretné élvezni ön is az ünnepeket, amit most nagyon meg is érdemel, hiszen egy nem semmi éven lehet túl! Annál is inkább fontos ez, mert a december folyamán az, mennyire is lesz meghitt és boldog az ünnepi időszak, szinte csakis önön múlik, ugyanis az univerzum most abban erősíti meg jelentősen önt, ami éppen a fejében jár. Ennek megfelelően tehát, ha sokat mérgelődik, zsörtölődik vagy akár csak passzívan áll a dolgokhoz, annak a hatása erősödik fel, s nem lesz valami kellemes a karácsony, ha viszont határozottan, de ugyanakkor vidáman, pozitív gondolatokkal telve, izgatottan várja az év végét, nos, kedves Vízöntő, akkor akár az eddigi legszebb karácsonya jöhet, tele örömmel, szeretettel, meghittséggel és boldogsággal. Minden csakis önön múlik!

hirdetés

Szerelem

A tartós kapcsolatban élő Vízöntő magánéletére decemberben a legnagyobb hatással, kissé ingadozó, hirtelen változó, sőt időnként meglehetősen erőteljesen hullámzó hangulata lehet, amellyel párja kissé nehezen képes azonosulni. Gyakoroljon némi önmérsékletet és ne bökjön mindjárt oda, ha éppen feszülté válik, kedves Vízöntő. Maradjon odaadó és kedves vele akkor is, ha más felbosszantotta, s ne is zúdítson most rá mindent. Ha így tesz, párja rendkívül sokat segíthet abban, hogy mindinkább szeretetteljesen és meghitten teljesnek az ünnepek! Hagyatkozzon rá! Megéri!

A jelenleg szingli életmódot folytató Vízöntő nem éppen kedvenc időszaka jöhet, amennyiben hagyja, hogy túlságosan is elhatalmasodjon rajta a szabadságvágy és a különbözni akarás. Ugyanakkor azért nem baj, ha néha a kissé túlságosan is "ömlengő" ünnepek folyamán sem veszíti el eme alapvetően kirívó, mégis értékes, ritka tulajdonságait, ugyanis lehet, hogy most pont ezek miatt figyelhet fel önre valaki, aki mélyen tisztelni fogja ezért, s az ön számára sem lesz közömbös az illető. Bármivé is alakuljon, annyi biztos, hogy egy nagyon érdekes és tartalmas kapcsolat kezdete lehet ez!