Oroszlán - december havi horoszkóp


A királyi jegy szülötteinek a december, ez az alapvetően zord és hideg hónap, rengeteg melegséget és szeretetet hozhat, csak győzzék viszonozni. Amellett, hogy most munkájában is sikerekre és elismerésekre számíthat az éves teljesítményét illetően, ne feledjen arra fókuszálni, ami a legfontosabb az életben!

Az Oroszlán mindig is kiemelkedett a munkahelyén teherbírásával, szervezőképességével és rendkívüli diplomáciai tehetségével, melyek által méltán fontos és éppen ezért elismert tagja csapatának. Ha most számos, akár váratlan irányból is érkeznének díjak, vagy felkérések, esetleg még prémiumok is, mégis igyekezzen a hónap során nem ezekre, hanem inkább a közelgő ünnepekre, s a szeretteivel együtt töltött időre koncentrálni, melyek most nagyon fontosak családjának és persze legbelül önnek is egyaránt. Fejlessze ama képességét, hogy kicsit levetve túlságosan is diplomatikus énjét, nyíltabban jutassa kifejezésre érzelmeit, gondolatait. Mondja gyakrabban, hogy szeretlek! Ennek a szónak hihetetlen gyógyító, békítő és varázsereje van!

hirdetés

Szerelem

A jelenleg párban élő Oroszlán egyrészről önmaga, másrészről kedvese irányából, meglehetős figyelemmegoszlást tapasztalhat a kapcsolatuk, a család egyéb tagjai és munka között, ami nem igazán kedvez a nyugodt és meghitt, szerelmes éjszakáknak. Talán, kivételesen, nem is érdemes most annyira a testiséget erőltetni. Néha-néha egyszerűen csak öleljék át egymást és bújjanak össze kicsit, ha éppen arra van idejük. A vágyaik kiélésére még önök előtt az egész jövő év, amely hamarabb eljön, mint hinnék!

Ami a jelenleg szingli nagyragadozók szívügyeit illeti, merőben más lehet náluk a helyzet, mint páros csillagtársaiknál, ugyanis a decemberi nagy izgatottságukból fakadóan, valósággal pezseghet a vérük, s alig bírják türtőztetni magukat, hogy nagykanállal falják az életet. Nos, ha ez a helyzet, ne is tegyék, s flörtöljenek, akár bonyolódjanak kapcsolatba is szemérmetlenül, persze, azért figyelve, hogy ezzel ne okozzanak fájdalmat senkinek. A tiltott gyümölcs most tényleg legyen TILTOTT, különben egy életre megbánhatják a decemberben történteket!