Szűz - december havi horoszkóp


A Szűz decembere igencsak kettősen, de ettől még nagyon is meghitten, szeretetteljesen és vidáman fog telni. Ennek oka, hogy még pénzügyileg kissé gyengélkedhet, addig kedvese, családja és barátai irányából számos váratlan, mégis annál kedvesebb meglepetésre, gesztusra és támogatásra számíthat, amelyek megédesíthetik mindennapjait!

Amellett, hogy a december folyamán jórészt az aktuális pénzügyei körül foroghatnak a gondolatai, a munkájával kapcsolatban ugyanakkor, ellentétben az emberek többségével, nem számíthat túlhajszolt időszakra, az által, hogy most, beosztásából fakadóan, kissé háttérbe szorulhat, vagy legalábbis, elmaradás híján, nemigen szaporodhat meg az év végéhez közeledve munkája és ez egy óriási előny, hisz jóval több ideje marad az igazán fontos dolgokra koncentrálni. Arról nem is szólva, hogy a december annál is inkább a kedvére való lehet, mivel ha valamikor, hát most rendkívül sok, apró meglepetésre számíthat szerettei, barátai köréből, amiknek mindennél jobban szokott örülni, hiszen azt jelzik, ön igenis fontos tagja a közösségüknek. Az igazán kellemes decemberi ünnepléshez már nem is fog más hiányozni, mintsem jókedve, melyet sohase felejtsen a másik nadrágjába, mint amelyikbe elindult, kedves Szűz!

Szerelem

A jelenleg tartós szerelmi kapcsolatban élő Szűz, szinte az egész december folyamán, meglehetős érzékenységet mutathat kedves minden apró kis rezdülése iránt, melyeket folyamatosan elemezve, folyton-folyvást azon töprenghet együttlétükkor, hogy mivel tehetné még szebbé, meghittebbé kapcsolatukat, pedig a válasz kézenfekvő… Az önmaga, egyszerű és igen mélyen érző szerelmével, ugyanis ez az, amiből párjának sohasem elég! Tegye félre az agyalást, szeressen és élvezze, hogy szeretik!

A jelenleg pár nélkül élő Szűz temérdek, jórészt otthoni teendővel találhatja szembe magát a december folyamán, amelyeknek egyszerűen úgy érzi, sehogy sem érhet a végére. Akár mennyire is lekötik most figyelmét az anyagiak és az ünnepi várakozás napjai, vagy esetleg csak a lustasága tartja vissza, ne hanyagolja el a párkeresést ebben az érzelmileg mindenkinek nagyon intenzív időszakban, hisz a december tartogatta, varázslatos és meghitt pillanatok ritkák és különlegesek! Ki tudja, talán éppen élete nagy szerelme lesz az ajándék a fa alatt?