Skorpió - december havi horoszkóp


A Skorpió rendelkezésére rengeteg energiát bocsátanak a csillagok, melynek köszönhetően, fantasztikus teljesítményekre lehet képes a tél első hónapja során. Mivel most szeretetből sem lesz hiány, valamint új, hosszútávon is tartósnak ígérkező kapcsolatokkal is gazdagodhat, egy igazán remek hónapnak ígérkezik a december!

A munka igencsak megszaporodhat a keze alatt az ünnepek közeledtével, s valahogy ön is egyre inkább motiváltabbá válhat bizonyos projektek végleges lezárásában, melyekkel már nem szeretne foglalkozni jövőre. Mivel most mindennek a megvalósításához szükséges többletenergiára a kozmosz részéről bizton számíthat, s külső segítsége is jócskán akad majd, hajtsa meg bátran a malomkereket, idén még most egyszer utoljára. Arra viszont ügyeljen, hogy, mihelyt lendülete végére ért, végzett-e mindennel, vagy sem, dobja el, ami a kezében van és siessen haza kedveséhez, szeretteihez, vagy egyszerűen csak pihenni, mert, ha lemarad a pillanatról, az nem jön vissza soha többé! Ami pedig a pénzügyeit illeti, komoly eladósodásnak nézhet elébe, ha könnyelműen bánik forrásaival, így kivételesen, semmiképpen se tegye. Hitelben meg egyáltalán ne is gondolkodjon egész decemberben.

hirdetés

Szerelem

A jelenleg párban élő Skorpió számára a december igazi Kánaán lehet, ha nem meríti le sajátmagát túlságosan munkájával, hobbijával, eme érzelmekkel teli hónap során, ugyanis, most igencsak egymásra hangolódhatnak párjával, aminek következtében romantikában éppúgy bővelkedni fognak estéik, mint éjszakáik szenvedélyben! Bármennyire is belevesse magát tehát a munkájába, mindig gondoljon az "esti műszakra" is!

Az éppen szingli életmódot folytató Skorpiók decemberben nagyon igényelhetik a figyelmet és s szerelmet, amiből, érthetően, ha csak átmenetileg is, de hiányt szenvedhetnek. Annyi baj legyen! Irány az első vásár, vagy hangulatos kis szórakozóhely ismerkedni. Ha pedig odakint hóvihar tombol, vagy csak egyszerűen nincs kedve kimoccanni? Végül is mire való az internet! Néha egy-egy virtuális flört is több mint a semmi, így hát csak pozitívan, kedves Skorpió!