Nyilas - december havi horoszkóp


A Nyilas számára meglehetősen nehézkesen kezdődhet a december, azonban a hónap előrehaladtával egyre inkább fogyatkozni látszanak a tennivalók és szaporodni a meghitt, szeretteivel, barátaival töltött, kellemes percek.

Ami a munkát illeti, legyen az hivatalos, vagy otthoni, december első egy-két hetében igencsak meggyűlhet vele a baja, arról nem is szólva, hogy most, mintha mindenki önnek próbálná lepasszolni teendőit, ilyen, vagy olyan "halaszthatatlan", vagy "fontos" ügyekre hivatkozva. Álljon ellent és ne engedje, hogy szociális érzékenységét kihasználva, baleknak nézzék egyesek. Aki nem tartja be önnel szemben a játékszabályokat és túlzásba viszi a "segítség kérést", mondjon neki nyugodtan nemet, még akkor is, ha ettől átmenetileg csökkeni is látszik népszerűsége, hisz valahol megálljt kell parancsolnia a dolgoknak, ha ön is szeretné kiélvezni valamelyest az ünnepi készülődés varázsát! Annál is inkább, mivel családjának és barátainak nagyon is fontos most a társasága, hiszen rendkívül szeretik önt, humorát, társaságát, személyiségét. Ne feledje, a szeretet az, amiből sohasem lehet eleget adni és kapni! Legyen bőkezű mindenben.

Szerelem

A jelenleg párban élő Nyilas kapcsolata nem igazán fog a december folyamán arról szólni, amiről kéne, ám ez nem azért feltételezhető, mert nem szeretnék már egymást párjával, vagy bármilyen komoly gond is lenne önökkel, hanem csupán azért, mert a sok munka, tennivaló és "kötelező kör" teljesen elveheti önöktől az időt, vagy agyoncsaphatja a hangulatot, hogy e hónapban valahogy mindenki megtalálhatja önöket. Ne zsörtölődjenek ezen, s végkép ne egymást hibáztassák az elmaradt romantikáért és pásztorórákért, inkább igyekezzenek egy kis átszervezéssel olyan alkalmakat biztosítani, amikor egyszerűen (ha más nem a fizikai akadályok miatt) nem jöhet közbe semmi!

A pillanatnyilag szingli életmódot folytató Nyilas ünnepi időszaka igen jól kezdődik, ugyanis kifejezetten élvezheti a helyzetet, hogy a munkájában, teendőiben való teljesítésben senki sem tartja fel, senki sem zavarja. Ennek ellenére, ahogy egyre inkább közeleg a december vége, mindinkább érezheti, hogy jó lenne végre valakivel összebújni, szeretni egymást, szerelmeskedni. Nos, ha így érezné is, ne keseredjen el, kedves Nyilas, hisz miden jó, ha jó a vége, s ennek az évnek bizony fantasztikus vége lehet!