Halak - december havi horoszkóp


A Halak decemberét a szenvedély fogja jellemezni, kezdjen bármibe is, vagy úgy is mondhatnánk: így érdemes most minél több mindenhez nyúlni, mert bizony az arannyá válik! E téli hónap során központi szerephez juthat a teljes családi béke megteremtése is, amellyel kapcsolatos fáradozásai meghozzák a gyümölcsüket, s mindezek által igazán eredményesen zárhatja az óévet.

A munkahelyén, de még az otthoni teendői kapcsán is, sokan úgy érezhetik környezetében, mintha egyszerűen megtáltosodott volna. Tény, hogy a szorgalom eddig is erénye volt, de most olyan játszi könnyedséggel lesz képes produkálni, mintha a dupla munka a világ legtermészetesebb dolga lenne. Áldozatkészsége és pozitív hozzáállása busásan meghozhatja gyümölcsét, így, nem csak, hogy idejében végezhet mindennel, amivel szeretett volna, de még némi pluszbevételre, vagy év végi prémiumra is számíthat, mellyel nem csak mostani, hanem az egész éves, példamutató helytállását is honorálhatják. Családi körben ugyanakkor, különösen a december első tíz napjában, számolhat némi ellenségeskedéssel, amelyben külső és első tényezők együttesen szerepet játszhatnak. A legjobb, ha türelmével és jó kommunikációs képességével operál a direkt megoldások helyett, akkor hamarabb célt érhet, és nagyobb eséllyel sikerülhet elsimítania az ellentéteket. Ha ügyes, mindez olyan jól sikerülhet, hogy végül otthona melegében, meghitt körülmények között töltheti el élete egyik legszebb, és főleg, legszeretetteljesebb karácsonyát, amire mindig is vágyott! Tegyen róla, hogy így legyen, kedves Halak!

hirdetés

Szerelem

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Halak decembere egyszerűen álomszerűen alakulhat, amennyiben nem hagyja, hogy féltékenység mérgezze meg az együtt töltött, boldog perceket. Ez ellen a legjobb védekezés, ha egy kijelölt időpontban, egy kellemes vacsora mellett, szigorúan kettesben, őszintén átbeszélik a kapcsolatuk esetleges érzékeny pontjait, aztán többet egy szót se róla! Örüljenek, hogy boldogok, hogy együtt vannak, s hogy szép az élet, kedves Halak. Kár ezt túlbonyolítani!

A pillanatnyilag egyedül álló Halak számára a december meglehetősen izgalmasan alakulhat, különösen a két ünnep között, amikor is könnyen összehozhatja a sors egy olyas valakivel, akivel esetleg már régóta kerülgették egymást, de valahogy eddig mégsem ismerték fel, hogy lehetne közös jövőjük. Ha ebben az emelkedett hangulatú hónapban megtörne a jég, kiderülhet, hogy bizony eddig egy egész vulkán szunnyadt alatt, ami most annál elsöprőbb erővel törhet a felszínre!