Bika - december havi horoszkóp


Decemberben, jelentősen megcsappanhatnak energiatartalékai, kedves Bika, olyannyira, hogy, mire elérkeznek az ünnepek, addigra teljesen kimerülhet. Igaz lehet ez most pénztárcájára is, mindennek ellenére, mindenért kárpótolhatja a családi kötelékek és kapcsolatok ápolása, szorosabbra fűzése és általában, a biztonságot nyújtó otthonukban, együtt eltöltött, meghitt pillanatok.

Az év végéhez közeledve, mint mindenkinek, önnek is jelentősen megszaporodhatnak teendői munkahelyén és otthonában egyaránt, amit hosszútávon, nehezen viselhet, arról nem is szólva, hogy a nagyobb terhelés, több hibázási lehetőséget is jelent, a hibákat pedig javítani kell, ami tovább növeli a terhelést. Ha úgy érzi, nem bírja, lassítson egy kicsit, s, ha valaki kérdőre vonja emiatt, vallja be bátran, hogy ez önnek sok, ha ugyanis hagyja, hogy mások teljes mértékben kihasználják energiáit, december végére még egészsége is megrendülhet, ami bizony nem szerencsés, különösen egy ilyen zord időjárással bíró hónap folyamán. A házimunkában pedig mindenképpen kérje segítségét szeretteinek, gyermekeinek, nem csak azért, hogy levegyenek némi terhet a válláról, hanem azért is, mert a közös tevékenykedés, amellett, hogy kellemes elfoglaltság, a családi kötelékeket is nagyban erősíti! A pénzügyek tekintetében továbbá legyen nagyon körültekintő, mert, ha óvatlanul jár el, csak, hogy kielégítse önmaga és családja aktuális, néha túlzó vágyait, akkor akár hónapokba is telhet, amíg kiheverik anyagilag az ünnepeket, ami már nem biztos, hogy megéri. Ami most nem fér bele, arra inkább tervezetten spóroljanak, s, ünnep ide, vagy oda, vegyék meg a későbbiekben.

hirdetés

Szerelem

A jelenleg tartós szerelmi kapcsolatban élő Bika életébe a december igazán meghitt és szeretetteljes, szerelmes pillanatok sokaságát hozhatja. Most mindennél jobban eshet egy nehéz nap után, a kedves vállán való megnyugvás, egy forró tea mellett, összekucorodva a tévé, vagy kandalló előtt. Ha néha fáradtak is, mindenképpen engedjenek teret a romantikának, hisz ez nem csak testileg, de lelkileg is megmelengeti majd önöket! Annál is inkább, mivel e hideg, téli hónap során, a kisebb súrlódások ellenére, egyáltalán nem lehet majd számítani kapcsolatukban drámai fordulatokra.

A jelenleg egyedül élő Bika számára különösen a december második fele, de leginkább a két ünnep közötti időszak kínálhat lelhetőséget arra, hogy még utoljára, eredményes kísérletet tegyen szerelme beteljesítésére kiszemeltjével, amennyiben van ilyen. Ennek most az is nagyban növelheti az esélyét, hogy az ünnepek alatt mindenki kicsit nyitottabbá, befogadóbbá, s így érzelmileg felszabadultabbá válik, s ez által alkalmasabbak a körülmények ahhoz, hogy jobban kifejezzék, amit egymás iránt éreznek, mint bármikor máskor az év során.