Bak - december havi horoszkóp


A Bak minden álma teljesül decemberben, különösen, ha szerelemről van szó, ugyanis most igen szerencsés e jegy szülöttei számára a csillagok állása. Ennek köszönhetően, ha meglepetés, az csakis kellemes, ha szerelem, az csakis tökéletes, ha ünnep, az csakis meghitt! Az egyetlen, ami nem illik a képbe, az a munka és a pénzügyek, de sebaj, azok talán nem is olyan fontosak most.

A Bak már a hónap elején izgatottan várhatja a hónap végi ünnepi időszakot és nem alaptalanul, ugyanis ez most a számára csakis mesésen alakulhat. Ennek megfelelően, kifejezetten frusztrálhatja a munka és az addig még kötelezően elvégzendő, egyéb tennivalók, melyek nem az ünnepekhez kapcsolódnak, ugyanis azokat szívesen, lelkesen csinálja. Mivel a Bak számára igen fontos, hogy lássa a teljes rendszert és, hogy minden tervezetten, rendezetten, pedánsan haladjon, meglehetősen zavaró lehet számára, a munkahelyén tapasztalható, az év végéhez közeledve egyre nagyobb káosz, fejetlenség és az, hogy egyre markánsabban látszik, hogy nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal. Ne is törődjön most ezzel, kedves Bak, maradjon csak a saját portája környékén, ha azt akarja látni, hogy minden rendben halad, hisz nem ön a felelős a káoszért. Süssön, főzzön, vásárolgasson és érezze át az emelkedett év végi hangulatot, méltán ráhangolódva ezzel szinte a legszebb napokra az évben, esténként pedig el ne feledkezzen elmenni családtagjaival, barátaival sétálgatni, eszegetni, szörpözgetni egy kicsit.

Szerelem

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Bak decembere a vágyai beteljesüléséről és a tökéletes, meghitt és emlékezetes pillanatokról fog szólni, amikor is költői magasságokba emelkedhet kapcsolatuk, mind testi, mind pedig érzelmi értelemben egyaránt. Igaz lesz ez most még akkor is, ha alapvetően nem felhőtlen szerelmük, vagy, ha valami külső oknál fogva, egymástól külön kényszerülnek tölteni az ünnepeket, hisz, ha valami, hát a szeretet az, ami bármit képes kibírni és áthidalni!

A jelenleg egyedülálló Bak egyvalamiben szinte biztos lehet: könnyen megeshet, hogy decemberben felvillan a szerencsecsillaga, akár olyannyira, hogy az év utolsó napján már szinte biztosan párban köszöntheti majd az újévet! S, hogy ez a hirtelen, szinte a semmiből jött szerelem mennyire lesz tartós? Nos, ez legyen a jövő gondja, hisz a lényeg, hogy most minden tökéletes!