Mérleg - december havi horoszkóp


A Mérleg számára a december sok munkával kecsegtet, s, példás önfeláldozása révén, néha még mások munkáját is magára vállalhatja, ennek következtében, kissé hajlamos lehet elhanyagolni kapcsolatait.

Fontos megértenie, kedves Mérleg, hogy családjának nem csak a jólétre, hanem bizony önre is hatalmas szüksége van, méghozzá rendszeresen és nem kimerült, fáradt és egyszerűen használhatatlan állapotban. Decemberben, vezérelje e gondolat, s igyekezzen a kínálkozó pluszjövedelmek megszerzése helyett mindinkább szeretteire koncentrálni. A legjobb az lenne, ha a minimálisra tudná csökkenteni a munkát és egyben maximalizálni a szórakozást, kikapcsolódást. Annál is inkább érdemes lenne erre törekednie, mivel a jövő év eleje sem ígérkezik valami könnyűnek, így jó lenne, ha kipihenten és feltöltődve, szerettei teljes körű támogatását a továbbiakban is élvezve vághatna neki az újévnek, ez pedig csakis önön múlik! Beszélgessen családtagjaival, barátaival, játsszon gyermekeivel, egyen, igyon és vegye ki részét az ünneplésből is. Helyezze magát oda, ahol méltán kiérdemelt a helye! A többi majd ráér jövőre...

hirdetés

Szerelem

A jelenleg párkapcsolatban élő Mérleg kapcsolata kissé ellaposodott lehet, legalábbis párjában könnyen ébredhet elhanyagoltsági érzés. Legyen toleráns és megértő aggályaival szemben, mert nem titok, hogy jórészt bizony igaza van. Sosem késő azonban változtatni, ráadásul egy ilyen érzelmekben, gazdag időszakban, mint a december, meg is éri. Vannak bizonyos dolgok, amik újra melegítve a legfinomabbak!

A jelenleg pár nélkül élő Mérlegeken az év végének közeledtével, könnyen elhatalmasodhat a magányosság és az hanyagoltság érzése. Ennek következtében érzelmileg leépülve, munkába ölhetik idejüket. Bármennyire is rossz ingadozzon most hangulata, ne hagyja, hogy leverjék és életunttá tegyék a negatív gondolatai! Szedje össze magát és pattanjon újra nyeregbe! Olyan ez, mint a biciklizés: sohasem lehet elfelejteni és mindig élvezetes!