Rák - december havi horoszkóp


A Rák számára a december, szinte teljes egészében a szeretteiről, a családdal eltöltött, meghitt pillanatokról fog szólni. Mindezt most egyetlen dolog árnyékolhatja be, mégpedig a munkahelyi gondok.

Még egyrészről várakozásokkal teli és rendkívül boldogan telik a december, valahogy mindig belekeveredik az örömbe egy kis aggodalom is, pénzügyi vonatkozásokkal, vagy munkahelyi dolgokkal összefüggésben. Bármilyen baj is legyen, ne hagyja, hogy beárnyékolja jókedvét, s megrontsa az együtt töltött, oly boldog időket! Ha máshogy nem megy, egyszerűen engedje el a problémákat, vagy halassza jövőre, amit lehet. Néha önnek is kijár egy kis pihenés, és az, hogy azt csinálja, amit igazán szeret. Kényeztesse és halmozza el önmagát és szeretteit mindennel, aminek csak örülnének, menjenek el közösen vásározni, kirándulni, vagy éppen csak sétálni, s élvezzék, hogy együtt tölthetik a szeretet ünnepét! Egészségük megőrzése érdekében esetleg érdemes növelniük a gyümölcsbevitelt, s tartózkodniuk a nehézételek túlzott fogyasztásától, mert az azokkal kapcsolatos mértéktelen fogyasztás bizony okozhat kellemetlen perceket kikapcsolódás közben is.

hirdetés

Szerelem

A párkapcsolatban élő Rák lázas készülődésbe, tervezgetésbe foghat a december egészét illetően, hogy mikor, hova mehetne együtt kedvesével, s ott mi-mindent csinálhatnának. Ha így is volna, azért igyekezzen ne túltervezni a dolgokat, mert akkor oda lehet a pillanat, s a nyugalom és csupa ide-oda rohangálásba csaphat át az ünnepi készülődés. Csigavér! Élvezze a percet és hagyja kicsit, hogy kedvese is kibontakozzon, hisz, valljuk be, minden csakis úgy az igazi!

A jelenleg egyedülálló Rák ünnepi készülődése sem maradhat el, jelenleg párban élő társaitól. Élénken belefolyhat most a családi életbe, s eközben teljesen elterelődhet figyelme a párkereséstől. Ha úgy érzi, ez nem is baj, s inkább szerettei körében töltődne kicsit érzelmileg, mielőtt újra aktívan fogna a párkeresésbe, az is egy jó döntés lehet! Ettől függetlenül ne feledkezzen meg róla, hogy ez a csodák időszaka, amikor bármi megtörténhet, s, ha "megtörténne", ne ön legyen az, aki hagyja örökre elillanni a varázst, csak mert sebzett a szíve!