Vízöntő - augusztus havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Az augusztust pár nélkül kezdő Vízöntők a hónap során igencsak változatos impulzusokkal találhatják szemben magukat, már legalább is magánéletüket illetően. Míg a leendő partnerek listája igencsak kibővülhet a nyárutó folyamán, addig ez bizony a várt nagy Ő megtalálásának esélyének növekedése helyett inkább zűrzavart és kavarodást jelent a Vízöntő körül. A fő problematikát valószínűleg az okozhatja, hogy amellett, hogy eme ritka jegy szülöttei sem lesznek teljesen biztosak döntéseik helyességében, a potenciális partnereken is nehéz lesz kiigazodni, azaz hogy ki az, aki ténylegesen azt akarja, mint a Vízöntő és ki az, aki teljesen mást keres. Amennyiben sikerül a szerelem eme útvesztőjéből ép szívvel kitalálni, már egy óriási dolog lesz, s, ha esetleg nem sikerül a nagy kavarodásban rátalálni az igazira, akkor csak annyi baj legyen, hiszen a hónap során szerzett tapasztalat hosszútávon meghatározó lehet a párválasztást illetően, ami hatalmas előnyt jelenthet.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A párban élő Vízöntők augusztusának alakulása most csakis rajtuk múlik, pontosabban azon, meddig képesek elmenni, mit képesek megadni párjuknak a szerelmes éjszakák során. A csillagok állása most nagy energiákat szolgáltat ahhoz eme jegy szülötteinek, hogy megéljék szexuális kreativitásukat, kiéljék vágyaikat, s, hogy soha nem látott magasságokba repítsék párjukat és önmagukat egyaránt.

A kérdés az, hogy egyrészről párjuk megfelelő passzban lesz-e ahhoz, hogy partner legyen mindebben, másrészről pedig, hogy vajon a Vízöntők nem állnak-e túl kritikusan önmagukhoz és kapcsolatukhoz, hiszen, ha nem érzik százszázalékosan komfortosan magukat a bőrükben, vagy mentálisan a párkapcsolatukban, akkor az könnyen megölheti a már említett kreativitásukat, s így a parázsnak ígérkező nyáresti összebújásoknak könnyen nyögvenyelős, erőltetett vesszőfutás lehet a vége. Ha azonban minden körülmény adott a sikerhez, s tegyenek róla, hogy így legyen, akkor olyan augusztus lehet ez a szerelmes Vízöntők számára, amelyet sohasem felednek majd!

A Vízöntő általános augusztus havi horoszkópja itt olvasható: