Bak - augusztus havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A pár nélküli Bakoknak, a munkájukban tanúsított helytállása két, egy párkapcsolat kiépítésének lehetőségét nagyban csökkentő tényezővel kell számolniuk az augusztus folyamán, ezek pedig az időhiány és a fáradság. Sajnos továbbá mindkettő hajlamosítja az amúgy is néha igen szkeptikus Bakokat arra, hogy mindenben csak a problémát lássák, s hogy naphosszat sorolják, mit, miért nem érdemes megtenni a szerelemért, s miért érdemesebb inkább a munkájukra, hobbijukra fordítani szabadidejüket, mintsem életük párjának keresésének. Mindebből persze egyenesen következhetne, hogy nem feltétlenül az augusztus ígérkezik ama hónapnak, amikor eme jegy képviselői örökre búcsút inthetnek a magánynak, azonban ez nem teljesen van így. Ha ugyanis képesek lesznek tudatosan, felhasználva bámulatos céltudatosságukat, arra törekedni, hogy igenis, minden kedvezőtlen fiziológiai és mentális tünetük ellenére is igent mondjanak egy-egy kínálkozó kikapcsolódási lehetőségre, akkor bizony most mégis óriási sanszuk lehet, s őszre már azon kaphatják magukat, hogy teljesen beleestek valakibe, aki ráadásul ugyanúgy nem lesz közömbös irántuk! Lássuk be, ennek lehetősége megér némi önfelülbírálatot, s egy igent, egy kellemesnek ígérkező baráti összejövetelre.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A párban élő Bakok, akárcsak pár nélküli társaik, a hónap során szintén a szokásosnál több teendővel számolhatnak munkahelyükön, s ez természetesen az ő magánéletükre is rányomhatja bélyegét. A legnagyobb probléma az időhiányból adódhat, melynek következtében könnyen úgy tűnhet párjuknak, hogy lankadt figyelmük, érdeklődésük iránta, s ez akaratlanul is kisebb-nagyobb feszültségekhez vezethet.

A legfontosabb, hogy a konfliktusokat most különösen ne úgy próbáljuk meg kezelni, hogy sértődötten félrevonulunk, mert igazságtalannak érezzük a minket ért vádakat, hanem inkább a mielőbbi megbeszélésre és a problémák megoldására összpontosítsunk, s akkor eme időszak során biztosan nem lazul majd a kapcsolat. Ami az együtt töltött időt illeti, azt pedig próbáljuk meg minél inkább tartalmasan, s főleg jó hangulatban eltölteni, így megelőzve a súlyosabb kapcsolati válságot. Ha ügyesek vagyunk, még csodálatos nyáresti együttöltött pillanatok tömegére is számíthatunk, ami pedig kifejezetten jót tehet kapcsolatunknak, s önmagunknak egyaránt!

A Bak általános augusztus havi horoszkópja itt olvasható: