Halak - augusztus havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A Halak jegy pár nélküli szülöttei augusztusban, minden igyekezetük ellenére, meglehetősen kevés eséllyel lelnek rá az igazira. A csillagok azt mutatják, hogy eme látszólagos sikertelenségüknek gyökere jórészt magukban keresendő. Valamiért még nem állnak készen, nem erősödtek meg lelkiekben egy új kapcsolat kialakítására, így talán természetes is, hogy nem képesek kellőképpen kitárni a szívüket egy lehetséges, új kapcsolat előtt. Ezt pedig, még, ha tudat alatt is, de megérzik a körülöttük lévők, s az apróbb bizonytalanságok nagyban ronthatják az esélyét a sikernek. Harc nélkül feladni a dolgokat azonban semmiképpen sem érdemes, hátha pont eme jelenség segíti a múlt lezárását, s a felkészülést egy új kezdetre! Ha pedig, minden erőfeszítés ellenére, még eme fülledt nyári hónap utolsó napjaiban is magányosan élné napjait, érdemes úgy felfogni a dolgot, hogy legalább volt ideje kicsit elmerengni azon, hogyan is szabadulhatna meg régi sebeitől, s válhatna újra független önmagává.

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg tartós párkapcsolatban élő Halak háza táján alapvetően minden rendben, nem lehet nagyobb bonyodalmakra számítani, azonban mégis, főleg a hónap első heteiben, valahogy mindig légy kerül a levesbe, ha párjával szerelmes összebújásra kerül a sor. Ráadásul olyannyira képtelenné is válhat a helyzet, hogy mindezen kellemetlenségek sokszor nem is egy konkrét problémának tulajdoníthatóak, ami ellen tenni lehetne, hanem inkább össze-vissza, mindenféle bagatell külső és belső tényező zavarhatja meg a dolgokat.

Ne hagyják, hogy a bosszúságok fölébe kerekedjenek nyugalmuknak, inkább próbáljanak meg ügyet sem vetni a kellemetlenségekre, s csak elfogadni, hogy ez most egy ilyen periódus. Amúgy sem nagyon lehet sok mindent tenni az ellen, ha egyszerű, egymástól teljesen független, szerencsétlen véletlenek sorozata befolyásolja életüket. Koncentráljanak a túlélésre, s élvezzék azt, amit lehet, ha pedig porszem kerül a gépezetbe, őrlődés helyett inkább keressenek egy más programot a tervezett helyett, amiben örömüket lelhetik ilyen körülmények között is. A pechsorozat meg majd magától is enyhülni fog, ahogy közeleg a szeptember, így előbb-utóbb minden visszatér majd magától is a régi kerékvágásba.

A Halak általános augusztus havi horoszkópja itt olvasható: