Mérleg - augusztus havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A párnélküli Mérlegek esetében az augusztus meglehetősen izgalmasnak ígérkezik majd, hiszen több lehetséges jelölt is lekötheti ideiglenesen eme kifejezetten jó meglátásokkal és előérzettekkel rendelkező jegy szülötteinek figyelmét. Ez úttal azonban, lehet, hogy pont eme hasznos tulajdonságok okozhatnak kavarodást a képbe, ugyanis általuk olyannyira válogatóssá válhatnak a Mérlegek a partnerek között eme nyárvégi hónap folyamán, hogy elég nekik már csak egy kis apró oda nem illő megjegyzés is ahhoz, hogy azonnal ellenségesen tekintsenek arra, akiért még csupán néhány perccel ezelőtt teljesen odavoltak. Ez a politika most nem a legmegfelelőbb, hiszen így könnyen a levesbe kerülhet egy olyan valaki is, aki méltán megérdemelné, hogy a Mérleg társa lehessen, akár egy életre, tehát csak óvatosan a kritériumokkal, kedves Mérleg!

Párkapcsolatban élőknek:

A párban élő Mérlegek is, akárcsak szingli társaik, kissé hiperérzékennyé válhatnak augusztusban, aminek könnyen az lehet a következménye, hogy egyszerűen képtelenek lesznek érdemben lekommunikálni a közös dolgaikat párjukkal a sorozatos félreértések és sértődések miatt. A dolgokon való örökös rágódáson és az állandósult méltatlankodáson sürgősen változtatnia kell, különben teljesen elronthat mindent, s végül ténylegesen kihunyhat a szerelem lángja!

Ha azonban megtanulja kezelni indulatait, s enyhít rossz berögződésein, akkor nem csak, hogy komoly személyiségfejlődésen mehet keresztül e hónap során, hanem tartósan megalapozhatja boldogságát is! Eme hőn áhított cél igazán megér egy kis küzdelmet önmagával, hisz még így is sokkal közelebb van ennek eléréséhez, mint sokan mások. Használja hát kivételes intelligenciáját és végre tetteiben is legyen ön az okosabb!

A Mérleg általános augusztus havi horoszkópja itt olvasható: