Mérleg - augusztus havi horoszkóp


A Mérlegeknek augusztusban a munka terén eredményes időszak következhet, amikor is élvezik legújabb feladataikat, mondhatni, valósággal lubickolnak teendőikben. A szerelem terén adódhatnak gondjaik, mivel kissé mostanában túlérzékennyé válhattak bizonyos dolgokra.

A munka terén augusztusban a Mérlegek hatalmas lelkesedést mutatnak a feladataik iránt, így nagy energiákat lesznek képesek mozgósítani, hogy időben és rendre mindennel elvégezzenek. Ez a pozitív hozzáállás főnökeik figyelmét is felkelti majd, akik ennek hatására egyre komolyabban vehetik eme jegy velük megosztott, kreatív és jó gondolatait, az egyes munkafolyamatokkal kapcsolatos ötleteit. Mindez azonban csak akkor teljesül, ha nem hagyja, hogy pesszimistább kollégái vissza rángassák a Földre, s ezzel akadályozzák gondolatai szárnyalását. Egyszerűen tehát ügyet se vessen a kishitű szavakra, hiszen most az egyszer, kivételesen száz százalékig megéri, ha csakis a saját feje után megy!

hirdetés

Szerelem

A párban élő Mérlegek augusztus derekán a szokásosnál is kissé érzékenyebben reagálhatnak bizonyos kijelentésekre, s ez, ha hagyják eluralkodni magukon sértődöttségüket, nagyban megnehezítheti a párjukkal való kommunikációt, ami viszont megkeserítheti, az amúgy egészen kellemes mindennapjaikat. A legfontosabb talán most az, hogy tudjanak mindent a helyén kezelni, s ne többet belelátni egy adott szituációba, mint ami!

A jelenleg kapcsolat nélkül élő Mérlegek figyelmét több potenciális partner is lekötheti a hónap során, aminek oka nem feltétlenül a szokásosnál nagyobb mennyiségű jelentkező, hanem inkább e jegy szülötteinek válogatóssága, ami, mondhatni csúcsot dönt a hónap során. Ez persze alapvetően érthető, hiszen érdemes eleinte minden szupernek tűnő dolgot némi fenntartással kezelni, különösen, a mai, felgyorsult "instant" világban, de bizonyos esetekben azért érdemes félretenni a gyanakvást, nehogy kiessen a rostán egy olyas valaki is, akivel hosszútávon boldog lehetne, ha elfogadná apróbb hibáit.

A Mérleg augusztusi magánéletéről bővebben itt: