Skorpió - augusztus havi horoszkóp


A Skorpió jegy szülötteinek az augusztus számos alkalmat nyújt majd a pihenésre és az újratöltődésre. Ami a szerelmet illeti, igazán kellemes nyári hónapnak néznek elébe, s az egyetlen, ami e területen esetleg fejfájásra adhat okot, az a saját magukban rejlő, belső nyughatatlanság.

A munkahelyi napok, bár alapvetően nyugalmasan és eredményesen telnek, kissé eseménytelennek ígérkeznek. Ami a legjobban zavarhatja a hónap során e jegy szülötteit mindebben, az, az, hogy eme laza időszak oka nem másban keresendő, mintsem az innováció és lelkesedés részleges, vagy teljes hiányában, ami főként vezetőit és kollégáit jellemzi. Mivel a Skorpiók, mint mindent, a munkájukat is csak szenvedéllyel képesek hosszútávon érdemben ellátni, mindezt nem jó szemmel nézik, s igyekeznek majd az élére állni a dolgoknak. Eme filozófia azonban most könnyen el is bukhat, mivel munkatársai képtelenek lesznek azonosulni lelkesedésével, s így tartani vele a tempót. Mindazonáltal lehetséges, hogy talán jobb is ez így, hisz e jegy képviselőire is ráférne már egy kiadós pihenés. Annál is inkább, mivel a mókuskerék folyamatos taposás, azaz az állandósult stressz, sohasem tett jót a Skorpiók heves természetének.

hirdetés

Szerelem

Ami a tartós párkapcsolatban élő Skorpiókat illeti, mint mindig, most is a messzemenőkig végletesek a szerelemben. Míg egyik nap vágyakozva tekintenek partnerükre, addig máskor már kalandozni támadna kedvük, na persze, csak egy kis flört erejéig, de akkor is. Bár nagyon fontos számukra szerelmük, akit sohasem bántanának meg, mégis belül gyakran képtelenek parancsolni heves, vágyakozó természetüknek, s nemegyszer kellemetlenül is érzik magukat emiatt. Talán a legjobb megoldás az lenne, ha próbálnák megteremteni egy arany középutat, azaz, kicsit kevesebb rajongás, de kicsit kevesebb hangulatingadozás is!

A jelenleg pár nélkül élő Skorpiók e nyárutó hónap során szinte egy percig sem lesznek képesek nyugton maradni, s folyton folyvást csak az aktuális hobbijuk és a párkeresés körül járnak gondolataik. Időnként ez a szindróma annyira elhatalmasodhat rajtuk, hogy nem csak az éjszakában, hanem már nappal is állandó jelleggel flörtbe keverednek valakivel. Bár szép az élet, s érdemes is kiélvezni minden pillanatát, de azért eme bölcsességet sem feltétlenül kötelező mindig, minden körülmények között szó szerint értelmezni! Ne feledjék, "a kevesebb, néha több"!

A Skorpió augusztusi magánéletéről bővebben itt: