Kos - augusztus havi horoszkóp


A Kos jegyben születettek, míg nyár elején tele voltak energiákkal, most, augusztusban inkább a pihenés felé kell, hogy orientálódjanak. Magánéletüknek is jobbat tesz, ha a kemény, hajtós időszak után így tesznek, s egy újabb munkafolyamaton való gondolkodás helyett inkább egy összebújós, simogatós estét választanak.

Bár a nyár során a munkába, tanulásba, fejlődésbe fektetett, azaz az előrejutást szolgáló energiák kezdenek megtérülni, ennek ellenére egyre többször érezheti elégedetlennek, kimerültnek magát, pedig mindent megtesz. Ennek oka nem az, hogy vesztett volna sikerességéből, hanem, inkább, hogy ambíciói olyannyira hajtották előre, hogy akkumulátorai kezdenek teljesen lemerülni. Egy kicsit itt az ideje, hogy lassítson, élvezze az életet, pihenjen, szórakozzon, szerelmeskedjen, vagy ami tetszik, mert a szeptemberi hajtás kezdetekor újra százszázalékos, tökéletes állapotban kell lennie, hogy megmutathassa mindenkinek, mi mindenre képes. Néha megéri lassítani, hogy aztán hatékonyabb, s ez által eredményesebb legyen az ember, hiszen hosszútávon így lehet csak bárki képes tartani az iramot, bármi is legyen a foglalkozása, az egészség megóvásáról nem is szólva, hiszen az az ember legnagyobb kincse a világon!

hirdetés

Szerelem

A párban élő Kosok az augusztusi hőség hevében most mindennél jobban vágyhatnak párjuk szerelmére és törődésére. Ez nem is csoda, hiszen az ember akkor érzi igazán kiegyensúlyozottnak magát, ha otthon is minden rendben van, ennek pedig az a záloga, hogy bizony kellő energiát kell fordítani egy kapcsolat folyamatos fenntartására, ápolására, fejlődésére. Ráadásul most mindennek kedvez is az augusztus, így aztán nincs mire várni, mint belevetni magunkat a szerelembe, s élvezni a boldogságot!

A jelenleg pár nélkül élő Kos számára a nyár utolsó hónapja vegyes érzelmekkel telinek ígérkezik. Egyrészről sokat komolyodhat egy-egy alakulóban lévő kapcsolata egy számára kedves személlyel, másrészről sok, „fura” illetővel találkozhat egy-egy kiruccanás során, akik vagy így, vagy úgy, de hatással lesznek rá. Ettől függetlenül augusztusban nem lehet a csillagok állása szerint komolyabb csalódásra számítani, így meglehetős magabiztossággal vághatnak bele az éjszakába eme jegy nagy vonerővel bíró szülöttei!

A Kos augusztusi magánéletéről bővebben itt: