Rák - augusztus havi horoszkóp


A Rák jegy szülötteinek az augusztus a munka terén kellemes meglepetésekkel telinek ígérkezik, a szerelemben pedig kezdeményezővé és játékosabbá válnak majd a hónap során, ami sok pluszt adhat párkapcsolatukhoz.

A Rákok a munkájuk során új feladatokkal találhatják szembe magukat, amelyek elvégzésébe most lelkesen fognak bele. Ez, ha csak nem hagyják, hogy időközben engedjenek átmeneti elpilledéseiknek, hamar meghozhatja pozitív hatását, aminek csakis jó lehet a vége. Amire érdemes ügyelni, hogy kellő figyelem jusson a bokros teendők mellett az otthonuknak és családjuknak is, különösen, mert most az otthoniak támogatása nélkülözhetetlen lehet a sikerekhez! Eme nyárvégi hónap során előre nem várt költségek merülhetnek fel egy-egy kiruccanás alkalmával, amik komolyan megterhelhetik a költségvetést, így érdemes a tervezettnél kicsit több pénzt elkülöníteni végszükség esetére, hogy ne okozzon kellemetlen perceket az erőforráshiány a nyaralás során. Most a pihenésé a főszerep, amit élvezzünk felhőtlenül, azon meg ráér majd később gondolkodni az ember, hogy hogyan billentse helyre az anyagi egyensúlyt.

Szerelem

A jelenleg párban élő Rákok augusztusban igencsak igényelhetik párjuk szerelmét és törődését, még a szokásosnál is jobban, ez azonban kedvesüknek sem lesz ellenére, így igazán jól érezhetik magukat együtt a hónap során. Eme megnyugtatóan együttöltött hetek sokat erősíthetnek kapcsolatukon, mélyíthet szerelmükön. Mivel a nyár amúgy is egy aktívabb időszak, már legalábbis, ami a szerelmet illeti, s most még a csillagok állása is szerencsés e téren, érdemes kihasználniuk minden pillanatot, amit csak egymás még alaposabb megismerésével tölthetnek.

A jelenleg pár nélkül élő Rákok az augusztus folyamán igyekeznek minél inkább kiszélesíteni ismeretségi körüket, s aktívan keresni párjukat, ám ez, minden erőfeszítésük ellenére, most nem feltétlenül kecsegtet jelentősebb eredményességgel. A csillagok esetükben ugyanis némi belső bizonytalanságot, hezitálást jeleznek, s ez könnyen elbizonytalaníthatja e jegy szingli képviselőit abban, mit is keresnek, mit is várnak igazán egy párkapcsolattól. Próbáljanak meg kicsit néha lassítani, s egy baráti borozgatás keretében elbeszélgetni a számukra fontos emberekkel a témáról, hátha az segít helyretenni önmagukban a dolgokat, s így nagyban növelni esélyüket a nagy ő megtalálásában.

A Rák augusztusi magánéletéről bővebben itt: