Ikrek - augusztus havi horoszkóp


Az Ikrek számára az augusztus a munka terén hozhat egy-két kellemetlenséget, ami leginkább előre nem várt, s nem is szívesen végzett pluszfeladatok formájában jelentkezhet. Ami a szerelmet illeti, nos, elvárásainak néha nehéz megfelelni, s párjának/partnerének a hónap során nem is mindig sikerül, ami bizony frusztrációt okozhat kapcsolatukban.

Az augusztus hónap általában nem az a "tipikus hajtós időszak" a munkák többsége tekintetében, mégis a nyaralás miatt kivett szabadságolások, valamint a sütögetések miatti gyomorrontások, s így munkaerő kiesések, e hónapban róhatnak a legnagyobb eséllyel és mennyiségben pluszfeladatokat az ügyeletes kollégáknak. Ez nem egyszer azzal is jár, hogy néha olyan feladatok ellátására is kényszerül az ember, melyek igencsak nincsenek ínyére, mégis kénytelen elvégezni őket. Mivel az Ikrek nem szereti, ha olyasmivel kell fogalakozni, ami nincs ínyére, nem is bírja sokáig az ilyesmit, s bizony ez feszültségekhez vezethet a főnökséggel. Ha ilyen szituációba kerülne, itt az ideje elővenni diplomáciai érzékét és rámenős kedvességét, s kellőképpen kezelni a dolgokat, hogy ne okozhassanak eme kis összezörrenések hosszútávon problémákat. Ami az egészséget illeti, most a csillagok állása pozitív visszacsatolásokat jelez eme területen, így eme nyárvégi hónap különösen alkalmasnak ígérkezik egy kis önkényeztetésre, regenerálódásra. Használjuk ki!

Szerelem

A jelenleg párban élő Ikrek számára az augusztus épp úgy tartogat mesés, szerelmes éjszakákat, mint konfliktusokat, így igen szeszélyes időszaknak ígérkezik. A problémákat, az ideális körülmények ellenére, jobbára az okozhatja, hogy a kiegyensúlyozott szexuális élet mellett bizony hajlamosak az ember igényei megnövekedni, s így már nem biztos, hogy ami nem rég még az volt, az most is kielégítő. Fontos tehát felismerni, hogy bizonyos esetekben, az esetleges kielégületlenségünkért, nem feltétlenül párunk a felelős, hanem talán mi is néha túl sokat várunk, hajlamosak vagyunk túlidealizálni mindent. Legyünk tehát türelmesebbek a másikkal, ha esetleg nem úgy sülnek el a dolgok, mint terveztük, s akkor talán hamarabb is tudja majd követni kedvesünk vágyaink alakulását!

A nyár utolsó hónapját szingliként kezdő Ikrek igényei is megnőnek, így egyre válogatósabbakká, s egyúttal kritikusabbakká is válnak másokkal szemben. Ez nem feltétlenül gond, hisz eme hozzáállás nagyban csökkentheti a mellényúlás, azaz a csalódás lehetőségét, s növeli annak a valakinek a megtalálásának az esélyét, aki tényleg akar minket, s hajlandó ezért leküzdeni minden akadályt. A néha felelőtlenül, forrófejű döntések meghozatalára is képes, amúgy elbűvölő Ikreknek tehát kifejezetten jót tesz ez az a már-már túlzó igényszint növekedés, hisz remek önismereti és önképző tréning is egyben!

Az Ikrek augusztusi magánéletéről bővebben itt: