Szűz - augusztus havi horoszkóp


A Szűz jegyűekre augusztusban egy igazán harmonikus időszak köszönt, legalábbis, ami a munkát illeti, s bár a szerelemben sem kell komolyabb gondokkal számolniuk, azért itt már akadhatnak bizonyos súrlódások, melyek lehet, pont éppen a "túl szép minden" állapotból fakadhatnak.

A Szüzek a munkájukba az augusztus folyamán olyannyira belejönnek, hogy szinte anélkül halad minden a kezük alatt, hogy azt észrevennék. Ez az akár látszólagos, akár tényleges monotonitás azonban nem feltétlenül van jó hatással eme jegy szülötteinek kreativitására, s így ez az időszak könnyen unalomhoz, fásultsághoz vezethet. Az efféle folyamatok megelőzése érdekében tehát érdemes lépéseket tenni, például, bevállalni némi pluszmunkát, vagy egy közösségi esemény megszervezését, levezénylését önkéntesen, esetleg kitalálni valamilyen összejövetelt, s azt összehozni, hogy megtörje a hétköznapokat. Az ilyesfajta kiruccanások amúgy is mindig remek alkalmat biztosítanak az ember kapcsolatrendszerének kiszélesítésére, ráadásul, augusztusban a jó idő is kedvez az ilyesminek. Itt az ideje tehát újfent összekötni a kellemest a hasznossal!

hirdetés

Szerelem

A párban élő Szűz az augusztus folyamán igencsak élénken élheti meg párja iránt érzett szerelmét, ami egy kicsit már-már túl sok is lehet kedvesének. Inkább ez legyen a baj azonban, mint más, így nem érdemes visszafognia magát, talán csak egy-egy olyan helyzetben, amikor párjának éppen muszáj egy kis ideig másfelé koncentrálnia. Eme apró figyelmesség azért fontos, hiszen, ha szeretünk valakit, akkor szem előtt tartjuk aktuális igényeit is. Amúgy pedig élvezzék az életet, hiszen ez az egyetlen értelme eme földi létnek!

A jelenleg pár nélkül élő Szüzek számára az augusztus remek táptalajt biztosít új, a későbbiekben nagyon is fontossá váló ismeretségek kötésére. Az elkövetkezendő hetekben történő kikapcsolódás most szorosan összefonódhat a szerelem önre találásával, így ne hagyjon ki egyetlen alkalmat sem a barátkozásra, nehogy elszalassza a pillanatot! Legyen most a legnagyobb gondja az, hogy túlságosan besűrűsödtek programjai, mintsem az, hogy otthon unatkozik. Megéri!

A Szűz augusztusi magánéletéről bővebben itt: