Halak - augusztus havi horoszkóp


A Halak jegy szülötteinek az augusztus egy igazán eredményes hónap, már legalább is, ami a munkájukat illeti, s még egészségük is rendben levőnek látszik, addig a szerelem terén, minden próbálkozásuk ellenére, kissé ellaposodhat a helyzet. Lássuk, mit tehetnek tehát, hogy kihozzák a legjobbat e forró, nyárvégi hónapból!

A munkát illetően a Halak augusztusban helytállásáról és minőségi munkavégzéséről tesz tanúbizonyságot, amivel hamar kollégái és főnökei, esetleges üzletfelei elismerését vívja ki. Ha igazán oda is teszi magát, akkor könnyen úgy érezheti, mostanában, egy-két apróbb-cseprőbb kivétellel, egyszerűen összejönnek a dolgok, ami sok lendületet adhat, és jelentős motivációt jelenthet a jövőbeni szakmai előrehaladást, s a nehezebb periódusok átvészelését illetően. Van is miért elégedettnek lennie, hiszen szorgalma és megbízhatósága mindig is hasznos tagjává tette munkahelyi csapatának, s ezért jól is esik az embernek az, ha mindezt időnként el is ismerik, s most ez egy ilyen időszaknak ígérkezik. Ami most még inkább boldoggá teheti, hogy élvezze a nyarat, azaz, hogy még egészségi problémákkal sem kell számolni a hónap során, hacsak nem egy óhatatlan pillanatban, figyelmetlenségből, kisebb sebet nem ejt magán, úgyhogy azért legyen óvatos!

hirdetés

Szerelem

A párban élő Halak magánélete most félresikeredett éjszakákba torkollhat, annak ellenére, hogy mind ő, mind pedig párja igyekeznek odatenni magukat az együttlétek során. Nem érdemes azonban ebből túl nagy ügyet csinálni, hiszen minden kapcsolatban vannak jobb, és kevésbé jó időszakok. Különben is, ha az ember nem görcsöl rá egy adott problémára, az hamarabb megoldódik, mint hinné, s így nagy eséllyel lehet, hogy még e hónap utolsó két hetében minden újra a megszokott kerékvágásba tér vissza.

A jelenleg pár nélkül élő Halak hasonló cipőben járhatnak augusztusban a nyári égbolt csillagainak állása szerint, mint a párban élők. Náluk mindez úgy manifesztálódhat, hogy akármennyire is próbálkoznak minél több programon részt venni, s igent mondani a kínálkozó lehetőségekre, valahogy mégsem akar minden úgy alakulni, ahogy szeretnék, így lehet, hogy nem sikerül most megtalálniuk azt a partnert, akire igazán vágynak. Persze, a csillagokban sincs minden előre megírva, így, ez csak egy jelzés az esélycsökkenésre, nem pedig tényállás. Lehet, ha így fogjuk fel a dolgot, pont az augusztus lesz az a hónap, amikor a régi sebek végre behegednek és megleljük életünk párját, de legalábbis egy izgalmas, új kapcsolat veszi kezdetét.

A Halak augusztusi magánéletéről bővebben itt: