Bak - augusztus havi horoszkóp


A Bak jegy szülöttei augusztusban, míg a munkában előrelépésekkel és haladással számolhatnak, addig a párkapcsolatukban bizony problémákat okozhat, hogy túlságosan is leköti figyelmüket a szakmai precizitás és teljesítési kényszer.

Az elkövetkezendő hetek igen eredményesnek ígérkeznek majd, már legalább is, ami a munkát illeti, ugyanis rendkívül nagy energiát lesznek képesek a Bakok e területre összpontosítani, talán kicsit túlságosan is sokat, aminek két következménye is lehet. Egyrészről, fáradékonyabbak és ingerültebbek lehetnek, aminek következményeként egyre inkább belefásulhatnak mindennapi kötelező teendőikbe, másrészről pedig mind kevesebb időt és figyelmet fordítanak emberi kapcsolataikra, legyen szó családról, párkapcsolatról, vagy barátságról. Mindettől aztán a sikerek ellenére is sokszor nincs valami túl jó kedvük, pesszimistán és kritikusan állnak dolgaikhoz. Ha ilyen helyzetbe találják magukat, ne keseredjenek neki, hanem inkább próbáljanak meg kicsit lassítani, elnapolni feladataikat, s hagyni maguknak időt a regenerációra és az önmaguk számára fontos emberekkel való kapcsolatápolásra. Higgyék el, sokkal jobban fogják majd ettől érezni magukat és környezetük is értékelni fogja törekvéseiket!

hirdetés

Szerelem

A jelenleg párkapcsolatban élő Bakoktól, mint, ahogy az már említésre került, a munkájuk sok időt vehet el, így e nyárvégi hónap során valamelyest kevesebb idő jut majd kapcsolatukra, mint azt szeretnék. Ezt persze párjuk is érzékeli, s bizony könnyen feszültségekhez vezethet mindez, ezért érdemes tudatosan kezelni a problémát és törekedni arra, hogy az együtt töltött idő minél tartalmasabb és romantikusabb legyen, s ne a hétköznapi problémák okozta veszekedésekkel teljen, mert az most sokat ronthat a helyzeten.

Mint a párban élőkét, a jelenleg szingli Bakok mindennapjait is a munka uralja, olyannyira, hogy még az otthon töltött időt is képesek szakmai agyalással tölteni, ami, hacsak nem vigyáznak, teljesen elterelheti figyelmüket a párkeresésről, kapcsolatépítésről. Ráadásul, a szinte észrevehetetlen, mégis valós túlterheltség miatt még harapóssá, mogorvává is válhatnak, ami tovább ronthat helyzetükön. Talán most a legjobb az lenne, ha a pluszmunka vállalás helyett inkább egy baráti összejövetelre, vagy bulira mondanak igent és otthon hagyják a teendőik listáját, mintha az sohasem létezett. Egy ilyen kikapcsolódási lehetőség még egy kellemes meglepetéssel is kecsegtethet, egy igazán vonzó, új ismerős személyében, tehát megéri elmenni rá!

A Bak augusztusi magánéletéről bővebben itt: