Oroszlán - augusztus havi horoszkóp


Az Oroszlánok augusztusa meglehetősen jól alakul, mind munkájuk során, mind pedig a szerelem terén kedvezőek lesznek a körülmények, bár mindkét területen van esély némi súrlódásra, hiszen nem mindenki éli meg ugyanezt az időszakot ilyen jól, s ezért könnyen célkeresztbe kerülhet az, akiből sugárzik, nála minden a lehető legnagyobb rendben van.

A munkahelyén az Oroszlán figyelemre méltó haladásról tehet újfent tanúbizonyságot, amit kollégái is érzékelni fognak, s bizony néhányan közülük könnyen irigykedve szemlélhetik sikereit, sőt, egyes munkatársai egyenesen riválist láthatnak benne, akinek igyekeznek majd minél hamarabb letörni a szarvait. Álljon ellent az efféle támadásoknak és fojtsa el őket, de semmiképp sem aroganciával, inkább kiváló diplomáciai érzékével, mert lehet, hogy még később jól jöhet e kollégák támogatása egy-egy fontos kérdésben, meg amúgy is bölcsebb az embernek minél közelebb tartania magához az ellenségeit, s inkább okosan a saját hasznára fordítania erejüket, mintsem állandó harccal szembemenni velük értékes energiákat pazarolva rájuk. Ha pedig mindenképpen elkerülhetetlen az összetűzés, igyekezzen abból minél kevesebb sérülést okozva kikerülni, hogy a végén senki se vádolhassa azzal, hogy ön az összeférhetetlen, kezelhetetlen a csapatban.

Szerelem

A páros Oroszlánokat könnyen kritika érheti párjuk részéről, hogy túlságosan is önmagukra koncentrálnak, s így elhanyagolják szerelmüket. Érdemes azonban ezt a helyzetet körültekintően kezelni, s akár úgy érzi, jogos az észrevétel, akár nem, mindenképpen úgyis itt az ideje egy kicsit több energiát áldoznia kapcsolatukra, elmenni együtt vacsorázni, moziba, színházba, vízi csúszdázni egyet, egyszóval, valami olyasmit csinálniuk közösen, amit általában nem szoktak. Most aranyat érhet, ráadásul sokkal kellemesebb, mint veszekedni!

Ami a páratlan Oroszlánokat illeti, e nyárvégi hónap során a csillagok állása igazán kedvez a párkeresésnek, a már alakulóban lévő kapcsolat elmélyítésének, komolyodásának. Mindez annak köszönhető, hogy eme jegy szülötteinek kisugárzása ilyenkor megnő, energiájuk megsokszorozódik, s eme lendületesség vonzódást ébreszt a körülöttük lévőkben. Érdemes tehát ismerkedni és randizni járni, mert nagy esély van rá, hogy most végre össze is jön az, amit szeretnének.

Az Oroszlán augusztusi magánéletéről bővebben itt: