Bika - augusztus havi horoszkóp


A Bikákban augusztusban a munkájukkal kapcsolatban aggályok fogalmazódhatnak meg, amik kapcsán elégedetlenségüknek adhatnak hangot. A szerelem terén alapvetően kiegyensúlyozott időszakra számíthatnak, de párjuk törődést igényelhet, így lehet, hogy egyszerre többfelé is kénytelenek lesznek koncentrálni a hónap során. A feladat nem egyszerű, de nem is lehetetlen!

A munka az munka, s akár szereti az ember, amit csinál, akár nem, azért jól esik néha egy kis erkölcsi, no és persze anyagi elismerés. Ezekből azonban meglehetősen fukarnak ígérkezik e jegy szülöttei számára az augusztus, így lehet, hogy nem is érdemes annyi energiát belefektetniük, hogy elérjék, amit szeretnének, hiszen, sokszor nem is rajtuk múlik, ha balul sül el valami, mégis könnyen ők ihatják meg a levét. A hónap során ráadásul anyagi gondok is támadhatnak, így érdemes odafigyelni már az első hetekben, hogy mikor, mire költenek, mert hó végére könnyen borulhat a költségvetés, ha hagyják, hogy elszaladjon velük a ló. A Bikák azonban szerencsére rendkívül jó állóképességgel és kellő erővel rendelkeznek ahhoz, hogy kezelni tudják a szoros helyzeteket, s kontrollálják életük minden területét, így a nehézségek ellenére is minden esély megvan arra, hogy végül mégis aztán jól jöjjenek ki e nyárvégi időszakból.

Szerelem

A párban élő Bikák kapcsolatában most az egymásra való fokozottabb odafigyelés kell, hogy az előtérbe kerüljön, így nagyobb eséllyel és gyorsabban oldhatják meg a sokszor külső tényezők által felmerült és gerjesztett, apróbb-cseprőbb problémáikat. A jó kapcsolat alapja az egymással szembeni teljes őszinteség, s egyben ez is a legtökéletesebb fegyver a külső támadásokkal szemben, hiszen nehéz falhoz állítani azt, akinek a párja mindent tud róla, legalább is, ami az élet lényegi dolgait illeti! Eme gondolatsor szem előtt tartása most kapcsolatmentő lehet!

A szingli életet folytató Bikák számára az augusztus lehetőségek sorát kínálja fel a pártalálásra, ezeket azonban néha nehéz lehet felismerni, a körülöttük pezsgő élet mellett. A vidám, bolondos és persze hangos baráti társaságok nem igazán jelentenek alkalmas terepet a Bikák kibontakozásának, így most nehezebb lehet önmagukra felhívni a kiszemeltjük figyelmét, mint általában. Ennek ellenére ne adják fel, s vessék be apró, de annál hatásosabb praktikáikat a csábításra, nehogy félénkségük miatt elszalasszák az igazit!

A Bika augusztusi magánéletéről bővebben itt: