Bika - augusztus havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Bikák számára az augusztus remek lehetőségek sorát kínálhatja, hogy megleljék azt a valakit, akire legbelül olyannyira vágynak, azonban a körülmények korántsem lesznek már mindig ideálisak az ismerkedéshez, mélyebb beszélgetések lebonyolításához. Eme félénk jegy képviselői így könnyen éhen maradhatnak a terített asztalnál, ha nem vigyáznak, pedig most minden lehetőség meg van rá, hogy felszámolják a magányt. A legjobb, amit most tehetnek, ha az éjszakai nyüzsgésben, vagy bevetik apróbb, csábító praktikáikat, hogy felhívják magukra kiszemeltjük figyelmét, vagy összeszedik minden bátorságukat és formabontó módon kilépve biztonságos komfortzónájukból, beszédessé, sőt, kissé "nyomulóssá" válnak, még, ha csak pár pillanat erejéig is, hogy elérjék céljukat. Mindez most busásan megtérülhet, ráadásul szerelmi téren hamar komoly eredményeket is hozhat életükbe, ha most nem hagyják elsikkadni a dolgokat, úgyhogy érdemes kockáztatni egy kicsit!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós párkapcsolatban élő Bikáknak augusztusban érdemes egy igen fontos jelszót a zászlajukra tűzni, mégpedig azt, hogy őszinteség! Amennyiben esetleg adódna valami, akár önmaguk, akár párjuk életében, ami eddig nem nagyon akart felszínre kerülni, annak megbeszélésére most érdemes minél előbb sort keríteni, különben nagy és főleg kellemetlen meglepetéseket okozhat e jegy szülötteinek a nyárutó. Sohasem szabad ugyanis alábecsülni a múlt erejét, mely, ha nincs egy kapcsolat életében ténylegesen átbeszélve és lezárva, amellett, hogy folyamatosan kísért, bármelyik pillanatban olaj lehet egy olyan tűzre, amellyel egész biztosan megégetjük magunkat.

Persze, azért túlaggódni sem szabad mindent, s mielőtt bármit is reagálnánk egy nem várt élethelyzetre, lépjünk hátra kettőt, s próbáljuk meg egy picit kívülről szemlélni az eseményeket, mielőtt árnyékra vetődnénk. Ha mindez sikerül, még egész kellemes is lehet az augusztus, s egy-egy forró éjszakára is bizton számíthatunk, mielőtt lehullnak az első levelek!

A Bika általános augusztus havi horoszkópja itt olvasható: