Nyilas - augusztus havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Nyilasok magánéletben való sikeressége nagyban függ most attól, mennyire képesek végre elhatározni magukat, s letenni a voksukat egyetlen valaki mellett. Talán nincs még egy olyan jegy a zodiákusban, amelynek ennyire lételeme lenne az újdonságok és a kalandok szüntelen keresése, így nem is csoda, hogy ennyire szeleburdi módon állnak még a szerelemhez is. Legyenek azonban látszólag bármennyire is csapongóak, legbelül azért mindig is tudják, kire, vagy, ha azt nem is, de hogy mire vágynak igazán, s az általában nem más, mint az amellett a valaki mellett megélt boldogság, aki képes igazi csodává varázsolni mindennapjaikat, tartósan lekötve ezzel figyelmüket. A baj már csak az, hogy kevés az erre alkalmas partner, s nem segít a választásban az sem, hogy a mai, felgyorsult, teljesítményorientált világban, lassan mindenki már csak a tökéletességet hajszolja még a szerelemben is, s, ha nem tetszik neki valami, azonnal odébbáll, vagy bezárkózik. Legyen türelmes, talán, egy kis szerencsével, ezúttal másként alakulnak a dolog!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós párkapcsolatban élő Nyilasok a hónap során kissé több izgalomra, pezsgésre vágynak, mint amennyit, érzéseik szerint, jelenlegi kapcsolatuk képes megadni nekik. Ne higgyenek azonban a látszatnak, hisz nem véletlenül kötöttek ki jelenlegi szerelmük mellett! A boldogság amúgy sem egy konstans valami, aminek van egy adott szintje, amit, ha elér az ember, akkor nyugodtan hátradőlhet, hanem a boldogságért bizony minden nap meg kell küzdenünk! Ha tehát úgy érezzük, ellaposodott, túl rutinszerűvé, csaknem unalmassá vált párkapcsolatunk, tegyünk róla, hogy újra izgalmakkal teli legyen!

Szervezzünk közös, izgalmas, akár extrém programokat, versenyezünk, még, ha ez gyerekesen is hangzik, párunkkal! Meglátjuk, ha így próbáljuk meg kiugrasztani a nyulat a bokorból, egyik augusztusi naplementében egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy olyan szinten újra bele vagyunk zúgva párunkba, mint egy kisiskolás! Ez az érzés pedig, valljuk csak be bátran, igazán megér egy kis fáradozást!

A Nyilas általános augusztus havi horoszkópja itt olvasható: