Skorpió - augusztus havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Skorpiók eredményességét a hónap során nagyban befolyásolhatja, hogy párkeresés szempontjából egy igen intenzív időszakukat élik. Ebből persze elsőre arra asszociálnánk, hogy ez biztosan jót jelent, azonban ez nem teljesen van így, ugyanis a túl sok vas tűzben tartása meglehetősen felszínessé és elnagyolttá teheti az alakulóban lévő kapcsolatokat. Érdemes tehát eme szenvedélyes jegy képviselőinek fontolóra venniük, hogy egy kicsit visszafogják flörtölési, hódítási ösztöneiket és inkább a minőségileg megélt pillanatok szaporítására törekednek a skalpgyűjtés helyett, már legalább is, ha tartós kapcsolat kialakítása a cél. Ha azonban nem így áll a helyzet, az augusztus egy igazán, már-már mámorítóan tökéletes időszaknak ígérkezik, amikor is buja kalandokból nem lesz hiány!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós párkapcsolatban élő Skorpiók szerelmi vonzódása partnerük iránt igen erős, ám az augusztusi zsongás kissé megkavarhatja fejüket, ha nem kapják meg kellő mennyiségben és minőségben otthon azt, amire vágynak. Persze, azért nem mondhatjuk, hogy ilyen esetben azonnal más karjaiba rohannának, sőt, csupán érdemes felhívni a figyelmüket arra, hogy esetleges szexuális kielégületlenségük eme hónap során akár komoly kapcsolati konfliktusok forrása is lehet.

Erre mind párjának, mind pedig önnek érdemes odafigyelnie, kedves Skorpió és kellő önuralommal és mértékben kezelnie az ilyen helyzeteket, hogy szerelmük stabil maradhasson, s ne kövessen el semmilyen ostobaságot, amit később csakis megbánhat. Szerencsére eme jegy makacs ragaszkodása és párja iránti rajongása még, ha nem is a leghűségesebb, de minden bizonnyal a legkitartóbb, hős szerelmessé teszi, így egy kis odafigyelés mellett azért nincs sok ok az aggodalomra!

A Skorpió általános augusztus havi horoszkópja itt olvasható: