Ikrek - augusztus havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Ikrek előszeretettel kacérkodnak a nyár eme meleg hónapjában szinte minden csinos, illetőleg jóképű idegennel, akit eléjük sodor a szél, azonban ez koránt sem azt jelenti, hogy szándékaik komolyak is lennének az esetek többségében. Ez különösen, már-már túlzóan is igaz lesz az augusztusra, amikor is olyannyira megnőhetnek az Ikrek igényei, hogy aki még tegnap abszolút benne volt nála a pikszisben, az másnapra már ugyanolyan könnyen ki is eshet belőle. Ezen mechanizmus, bár látszólag csökkentheti a pártalálás esélyét, ugyanakkor több előnnyel is bír. Egyrészt hamar "kiszelektálja" a komolytalan kérőket, akik inkább csak egy kis etyepetyére vágytak, mintsem komoly kapcsolatra, s nem akarnak küzdeni e jegy szülötteinek kegyeiért, másrészről pedig remek önismereti tréning is az efféle "magasléc állítása másoknak", hiszen néha próbára teheti az idegeinket, hogy egy-egy vonzó, csábító valaki még annyit sem képes megtenni értünk, hogy elnyerje szerelmünket, mint amennyit mi magunk megtennénk a szerelmünkért. Ne gyengüljünk azonban el és álljunk csak ki elveink mellet, mert lehet, hogy most mindezzel átmenetileg megnehezítjük saját dolgunkat, ugyanakkor talán éppen ez által pont most növeljük meg az igazi megtalálásának az esélyét is, minimalizálva ezzel a későbbi csalódás lehetőségét.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg tartós kapcsolatban élő, szenvedélyes Ikrek, most, az augusztus során meglehetősen szeszélyessé is válhatnak. A párjukkal áthancúrozott éjszakák során olyannyira markánssá válhat a dolog, hogy még akkor is képesek lesznek elégedetlenkedni, ha amúgy jól estek nekik az együtt töltött pásztorórák, csak éppen nem úgy zajlott minden, ahogy azt ők ez elején elképzelték.

Eme tény rendkívül frusztráló lehet szerelmüknek, sőt, olyannyira negatívan befolyásolhatja hozzáállását a kettejük szexuális kapcsolatához, hogy akár hosszútávra is teljesen elmehet tőle a kedve. Ha ilyen helyzetben találnánk magunkat, legyünk türelmesek és megértőek, hisz, jusson eszünkbe, biztosan mi sem vagyunk tökéletesek, mi sem találhatjuk mindig el tökéletesen, éppen mit is akar a másik. Amennyiben sikerül tehát elnyomni a csillagok eme "negatív" hatását életünkre, akkor viszont nem kell nagyobb bonyodalmakkal számolnunk augusztusban, sőt, még akár "újabb utak" felfedezése is képbe kerülhet, melyeken eddig még sohasem jártunk!

Az Ikrek általános augusztus havi horoszkópja itt olvasható: