Rák - augusztus havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Az augusztust pár nélkül kezdő Rákok a hónap folyamán nem zárkóznak el semmilyen lehetőségtől, mely az igazi megtalálásával kecsegtet, ennek ellenére eredményességüknek meglehetősen nagy gátat szabhat belső bizonytalanságuk, amit korábbi csalódásaik táplálnak. Meg kell próbálniuk végre lerázni magukról a múlt félelmeit és csakis a jövő szépségeire koncentrálni, különben az elmúlt időszak tapasztalásai inkább hátráltatják a boldogság elérését, mintsem tanulságaikkal elősegítenék. Ha azonban sikerül e jegy képviselőinek megszabadulniuk rossz berögződéseiktől, nyílt szívvel már sokkalta határozottabban tudnak majd a tettek mezejére lépni és végre olyan párt találni maguknak, aki megbecsüli külső és belső értékeiket egyaránt, s aki mellett igazán biztonságban érezhetik magukat, megélve ezzel az igazi szerelmet.

Párkapcsolatban élőknek:

A jelenleg tartós párkapcsolatban élő, szerelmes Rákok a hónap során szinte csillapíthatatlan étvágyat éreznek párjuk törődésére, szeretetére, olyannyira, hogy, ha tehetnék, minden idejüket csakis vele töltenék kettesben, kizárva mindent és mindenkit az életükből. Az univerzum által közölt érzelmi többletenergiák ehhez most ideális környezetet is biztosítanak, így érdemes is minél inkább egymásra koncentrálniuk, hogy kiélvezhessék eme termékeny és élvezetekben bővelkedő időszakát szerelmüknek.

Ha pedig környezetükben egyesek úgy érzik, hogy már-már túlzás, amit csinálnak, ügyet se vessenek az ilyesfajta megnyilvánulásokra, hisz, ne feledjék, csakis önök érezhetik, mi az, ami jót tesz kapcsolatuknak, s mi az, ami már túlzás. Arról nem is szólva, hogy nem minden esetben igaz, hogy jóból is megárt a sok, hiába is gondoljak ezt oly sokan a világon!

A Rák általános augusztus havi horoszkópja itt olvasható: