Szűz - augusztus havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg párkapcsolaton kívül élő Szűz számára az augusztus, nagyszerű lehetőségek egész sorát tartogatja az ismerkedésre. Egy-egy laza, szórakoztató estén most könnyebben rátalálhat az igazira, mint gondolná, feltéve, ha sikerül magában teljes mértékben lerendezni a múlt csalódásainak árnyiból feltámadó kétségeit. Nem érdemes azonban hagynia, hogy a korábbi, kellemetlen tapasztalatok hosszú távon is befolyásolják alapvetően egészségesen működő, sőt, kiemelkedő kapcsolatteremtő képességét, mert az könnyen megölheti a bimbózó szerelmet. Amúgy is van egy mumusa már e téren, mégpedig rendkívüli válogatóssága, ami erőteljesen kritikus szemléletéből fakad, ez utóbbi azonban, az alaptalan kétségekkel ellentétben, még, ha kicsit néha túlzóan is, de reálisan szelektíven hathat a kalandorok kiszűrésére, így némileg még értelmes szerepet is tölthet be magánéletében. Ne feledje azonban, hogy szeretni nem lehet csupán csak észérvek alapján, mivel a szívügyek néha az elme számára felfoghatatlanok! Talán pont ezért is válik annyira sebezhetővé az, aki igazán szeret...

Párkapcsolatban élőknek:

A párban élő Szűz, tőle nem éppen megszokott módon, kissé túlságosan is ragaszkodóvá válhat párja iránt, ami, egy bizonyos határon túl, meglehetősen zavarhatja kedvesét. Ez azonban nem okozhat nagyobb konfliktusokat kettejük között, csupán csak kellemetlen pillanatokat. A legjobban úgy lenne hasznosítható ez a kiemelkedő aktivitás, hogy, ha tudatosan irányítva, kissé visszafogná magát akkor, amikor párja egy fontos dolgon ügyködik, majd, ahogy figyelme ön felé terelődik, hirtelen, egy romantikus éjszakában, egyszerre eresztené ki felgyülemlett érzéseit!

Higgye el, kedvesére ez olyan elsöprő hatással lehet, hogy teljesen elbódulhat az ön iránt érzett szerelmétől. Mi lehetne ennél nagyobb elismerés?

A Szűz általános augusztus havi horoszkópja itt olvasható: