Vízöntő - április havi horoszkóp


A Vízöntő áprilisban, rendkívül ösztönös és intuitív lehet, s ez által sokkalta tisztábban láthat, mint máskor, kérdés, hogy tetszik-e majd, amin megakad a szeme? Magánéletet igen kettősen alakulhat, míg látszólag hűvösnek mutatkozik, belül folyamatosan elöntheti a forrongó szenvedély...

A munka terén a Vízöntő egy igen termékeny korszaknak nézhet elébe, melynek eredményei különösen az április második harmadában lesznek kirívóak, kézzel foghatóak. Anyagilag, vagy erkölcsileg ugyanakkor gyakran azt érezheti, hogy nincs eléggé megbecsülve munkája, így belülről néha igencsak nagy drámákat élhet át, még, ha ez kívülről nem is mindig látszik. Amennyiben úgy érzi, nem képes ezzel megbékélni, mindenképpen adjon hangot nemtetszésének, még, ha ezzel némelyek ellenszenvét is váltja ki, hiszen, ha sohasem emel szót, puszta béketűrésből, azért, ami bántja, sajnos megeshet, hogy maguktól észre nem vennék magukat az emberek, pedig, ha valaki, hát ön igazán megérdemelné az elismerést! Amiben viszont biztosan nem kell csalatkozni most, az hihetetlenül jó megérzései, ösztönei, melyek által nagy igazságot fedhet fel e hónap során, mind a saját életével kapcsolatban, mind mások tekintetében. Ne csak lássa, hanem tegyen is lépéseket, hogy ezek az új intuíciók valóban, jó irányú változásokat indítsanak el életében, s akkor most nagyon sokat javíthat körülményein! Legyen erős és talpraesett, kedves Vízöntő, mint amilyen mindig is volt, s vegye kezébe a saját sorsának irányítását azon területeken is, ahol még esetleg nincs így!

hirdetés

Szerelem

A tartós kapcsolatban élő Vízöntőt, míg belülről elemészti a szenvedély, addig bizonyos aggályai visszatarthatják attól, hogy kedvesével rendre meg is élje legbelsőbb vágyait, különleges kívánságait. Bármi is legyen, ami miatt nem érzi megfelelőnek a körülményeket ehhez, mindenképpen tegyen egy próbát a dolgok pozitív befolyásolására, kedves Vízöntő, vagy éppen, válassza szét a szexualitást és az érzelmeket, az éjszakákat a nappaloktól, ha máshogy nem megy. Kár lenne veszni hagyni ennyi élvezetet!

Az aktuálisan egyedülálló Vízöntő rendkívül nagy késztetést érezhet arra, hogy nagykanállal falja az életet, ám ezt nem igen merheti kimutatni most, hogy elkerülje a szerencsevadászokat, vagy éppen, mert nem talál alkalmast partnert arra, hogy megélhesse vágyait, így nem is látja értelmét különösebben kimutatni azok mélységét. Mindazonáltal, semmi sem lehetetlen, kedves Vízöntő! Ha nem leli emberét, keresse ott, ahol eddig még sose járt!

A Vízöntő áprilisi magánéletéről bővebben itt: Vízöntő április havi szerelmi horoszkóp