Vízöntő - április havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Az egyedülálló Vízöntő számára nagy lehet a kísértés, hogy az élvezeteket kergesse, vagy éppen új élményekbe keveredjen, egyszersmind óvatos és akár gátlásos is lehet a döntései meghozatalakor. Az óvatosság és megfontoltság persze nem árt, ugyanakkor ez a furcsa kettősség némi feszültséghez vezethet, éppen ezért nagyon fontos eldöntenie és tisztáznia maga előtt is, hogy mi az, amit valójában szeretne, és mi az, amibe az adott körülmények között belevetheti magát. Így aztán könnyebben talál olyan kapcsolatot, amely ahelyett, hogy aggodalommal töltené el, gyümölcsöző hatással lesz az élete aktuális szakaszára. Ha komolyabb kapcsolatot szeretne, akkor is igazán fontos, hogy idővel hajlandó legyen valamennyire kezdeményezővé válni, és feltárja a benne rejtőző rendkívül gazdag személyiséget. Ebben a hónapban jó esélye van arra, hogy akár több, reményteli kapcsolatot is létesítsen, de jobb, ha még idejében eldönti, mik is a tervei a későbbiekben, nehogy később kellemetlenül alakuljanak a dolgok...! A kialakulóban lévő kapcsolatnál lényeges szempont lehet, hogy érezze, értékelik őt, kíváncsiak a véleményére, mégis nehezére eshet, hogy mindezt a partnere felé is kommunikálja. Érdemes összeszednie a bátorságát, és már a kapcsolat elején úgy terelgetni azt, hogy néhány kedves gesztust be tudjon zsebelni – például úgy, hogy Ön is hasonlóképpen tesz.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

Ebben a hónapban rendkívül izgalmas élményekben lehet része a Vízöntőnek, viszont ehhez tennie is kell. Az április egyben alkalmas lesz arra, hogy párjával a kettejük közötti kapcsolat érzékibbé váljon, de az érzelmi életük is bizalmasabbá, bensőségesebbé válhat. Ehhez elsősorban a gátlásait kell levetkőznie, hogy őszintén és bizalommal fordulhasson párjához, emellett azonban szintén nem árt, ha maga is megértően hallgatja meg a társát, hiszen ezzel lehetővé teszi, hogy bizalmas, intim kapcsolat alakuljon ki kettejük között.

Lehet, hogy mindenáron kerülni szeretné a vitákat, holott vannak kérdések, amelyeket valójában nem lehet anélkül rendezni, hogy higgadtan megbeszélnék, mi lenne a legjobb, amit közösen tehetnének az adott helyzetben. A konfliktuskerülés a hétköznapi, apróbb problémáknál talán beválik, de a nagyobb horderejű kérdéseknél ennél fontosabb lehet az őszinteség és az együttérzés.