Kos - április havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A pár nélkül élő Kos ebben a hónapban a szokottnál is fogékonyabb lehet mások érzelmeire, ami azt jelenti, hogy nem csak rendkívül szívesen folytat társasági életet, de egyben azt is, hogy könnyedén képes lesz szót érteni másokkal. Akárhogy is, gyakran egyszerűen „övé lesz a főszerep” a társasági összejöveteleken, amit ügyesen kihasználhat, akár kiszemeltje meghódításához is. Az ismerkedésben nagy segítségére lehet a magával ragadó kisugárzása is, amelyet jellemének természetes kibontakozásával felerősíthet. Nagyon fontos azonban, hogy ne keresse kétségbeesetten az új kapcsolatot akár saját magát, az igényeit is hanyagolva, és ne érje be olyan kapcsolattal, amelyről maga is látja, hogy hosszú távon sem megelégedést, sem pedig örömet nem jelent számára. Ahhoz, hogy céltudatos lehessen, az önismeretre is nagy szüksége van, és persze arra, hogy felmérje a helyzetét. Szintén érdemes lehet fontolóra vennie, hogy egy alakulóban lévő, esetlegesen fullasztó kapcsolatot inkább elengedjen-e, hiszen meglehet, hogy a boldogságához vezető utat barikádozza el azzal, ha a magánytól való félelem miatt tart ki egy olyan ember mellett, akivel maga is látja, hogy soha nem lesz harmonikus a kapcsolatuk.

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Kos számára számtalan remek lehetőséget kínál ez a hónap. Bár a tartós kapcsolatban élők gyakran már nem látják szükségét a hódításnak és csábításnak, rendkívül jót tehet nem csak a kapcsolatuknak, de egyben a szexuális életüknek is, ha a megszokottól eltérően igyekszik újra "elcsábítani" a párját. Most egy időre nyugodtan vegye a kezébe az események irányítását, merjen kezdeményezni, de egyben lehetőség szerint legyen nyitott társa igényeire is. A szenvedélyes együttlétek mellett ugyanakkor szükség van arra is, hogy tovább építsék a bizalmat, erre pedig a meghitt programok lehetnek a legalkalmasabbak, amikor valóban csak egymásra, egymás érzelmeire és jövőképére tudnak koncentrálni.

Ekkor talán nem is annyira az a fontos, hogy miben értenek egyet, és mi az, amin esetleg eltérő az álláspontjuk, sokkal inkább az, hogy érezzék, meghallatják egymást, és elfogadják, de legalábbis megfontolják a másik fél érzéseit, elképzeléseit. A hétköznapokban főleg arra lesz érdemes figyelnie, hogy megtalálja a helyes egyensúlyt a párkapcsolati kérdések és az élet más fontos kihívásai között - jó esély van ugyanakkor arra, hogy kis odafigyelés mellett ösztönösen helyesen hozza meg döntéseit.