Rák - április havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Az egyedülálló Rák számára nyitva áll az út a hódítás előtt, amihez ugyanakkor fontos feltétel lehet, hogy merjen nyílt és őszinte, adott esetben akár kifejezetten kacér is lenni. Ha képes vidám és bizakodó lenni, és ezt ki is mutatja, valósággal átragaszthatja másokra is ezt a habitust, és könnyen előfordulhat, hogy a környezetében hamar keresni kezdik a társaságát. Meglehet, hogy egy korábbi kudarc megakadályozza abban, hogy a személyiségének ez a kifejezetten kedves és barátságos aspektusa is kibontakozzon, ilyen esetben sokat segíthetnek akár a barátok is, de a mélyebb önismeret és a fájó múltbéli helyzet feldolgozása szintén hozzásegíthetik valódi személyiségének megnyilvánulásában. Ha sikerül önfeledtebben megélnie a hétköznapokat, az persze már önmagában is jelentős pozitív változást hozhat az életébe, de mindezek felett a párkeresésen is nagy segítségére lehet. Jól teszi, ha kifejezetten olyan partnert keres, aki mellett képes megtartani személyiségének pozitív kisugárzását - ez természetesen nem jelenti, hogy az olyan potenciális társsal való kapcsolatot, aki kevésbé lendületes vagy életvidám, el kellene vetnie. Sokkal inkább az a fontos, hogy kettejük között lehetőség legyen egy olyan harmonikus viszony fenntartására, ami nem húzza vissza egyiküket sem egy rosszabb lelki állapotba.

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós kapcsolatban élő Rák egy különösen békés hónap elébe nézhet a párkapcsolatát illetően - már, amennyiben nem járul hozzá maga is a bonyodalom kialakulásához. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ne akarja mindenáron új vágányra terelni a kapcsolatukat, és a változást is csak akkor siettesse, ha erre valóban nagy a szükség, hiszen a nagy igyekezettel könnyen meglehet, hogy elsősorban azt éri majd el, hogy a már működő kapcsolat és az ebből fakadó örömforrások és intim pillanatok is elvesznek. Amint fel tud figyelni a kapcsolat már meglévő értékeire, annak lehetőségeit is tisztábban lesz képes látni, ami egyben a közös jövőt tekintve is mindenképpen pozitív hatású lehet.

Mindez persze nem jelenti azt, hogy ne csempészhetne némi újdonságot a magánéletükbe, ahogyan azt sem, hogy eseménytelen hónapra kellene számítani, hiszen éppen a nyugalom és kiegyensúlyozottság az, ami lehetővé teszi, hogy az apró változások és finom egymásra hangolódások olyan sok élvezettel és boldogsággal tölthetik meg a kapcsolatot. Noha ez a hónap alapvetően gyümölcsöző lehet, ha közös célok is megfogalmazódnak a jövőt illetően, igyekezzen arra, hogy megragadja a pillanat nyújtotta lehetőségeket, és ne aggodalmaskodjon feleslegesen a jövőt illetően.