Szűz - április havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Az éppen egyedülálló Szűzben feltehetőleg körvonalazódik, hogy némi változás igazán pozitívan hathat a párkeresésére - legyen szó akár arról, hogy máshol, vagy másként látja alkalmasabbnak a társkeresést. Ebben a hónapban új társaságba kerülhet, vagy akár új ismeretségeket köthet, amelyek mind-mind közelebb vihetik ahhoz, hogy társra találjon. Könnyen meglehet az is, hogy az értékrendjében figyel meg változást, esetleg a céljaiban, például, míg korábban inkább a rövid távú kapcsolatokra volt kapható, most már igazán elkötelezett társat szeretne - vagy éppen fordítva, egy kis izgalomra vágyik, amiért hajlandó eltekinteni attól, hogy feltétlenül hosszú távú kapcsolatot keressen. Bárhogy is legyen, jók az esélyei arra, hogy megtalálja számítását, amiben segítségére lesz az is, hogy immár felfrissült energiákkal hódíthat. A sok újdonság közepette ugyanakkor fontos lehet, hogy belső énjét ne hazudtolja meg, hiszen talán éppen finom személyisége, kitűnő intellektusa és mély érzelmei azok, amelyeket mások olyan vonzónak tartanak!

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Szűz számára az április különösen gyümölcsöző hónap lehet a magánéletét tekintve, amennyiben sikerül kihasználnia azokat az energiákat, amelyekkel ez az időszak megajándékozza őt. Bár valószínűleg nem érzi majd gyakran úgy, hogy teljesen a kezébe kellene vennie az irányítást, mégis hangsúlyosabban szerephez juttathatja a saját érzéseit, vágyait és meglátásait is. Mindez kifejezetten kedvező hatással is lehet a párkapcsolatra, hiszen áprilisban igazán befogadó lesz, és egyben gyakran érzi majd úgy, hogy nemhogy nem riad vissza az újdonságoktól, de egyenesen szívesen fogadja azokat.

Ezzel egyrészt könnyebben ráhangolódhat párjára, másrészt pedig az apró változások és új dolgok iránti nyitottság következtében bővelkedhet az érdekes és élvezetes pillanatokban. Az érzelmi kötődésük erősítésére is bátran szánjon időt, hiszen most minden kedvez ahhoz, hogy olyan személyiségjegyek és érzések táruljanak fel mindkettejük részéről, amely nem csak kisebb-nagyobb újdonságot jelentenek, de egyben elősegíthetik, hogy felértékelődjön az egymás közötti kötelék.