Bak - április havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Áprilisban a szingli Bak hajlamos lehet kifejezetten az élvezeteket és izgalmakat keresi, ami addig nem is problémás, amíg mindezt némi megfontoltsággal teszi. Jó esélye van arra, hogy egy izgalmas kapcsolat is összejöjjön ebben a hónapban, ugyanakkor meglehet, hogy később esetleg megbánja, ha túl hamar túllépett egy-egy, akár ígéretesnek induló kapcsolaton. Másfelől viszont az sem feltétlenül szerencsés, ha az első adandó alkalommal komoly kapcsolatért küzd még akkor is, ha valójában maga is érzi, nem fog működni a dolog... Ha komoly kapcsolatra vágyik, igyekezzen "lazítani" kissé, és ne keresse görcsösen az Igazit: mielőtt elkötelezné magát, érdemes alaposabban megismernie választottját. Meglehet az is, hogy közelebb kell keresgélnie élete szerelmét, mint azt gondolhatná! Ha nyitott szemmel jár, akár a baráti társaságban, iskolában vagy munkahelyen vagy egy közösségben is meglelheti azt, akire talán már olyan rég óta vár...

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Bak számára fontos, hogy tisztába kerüljön az érzelmeivel és vágyaival - noha a hónap elején zárkózott lehet, ha tesz érte, idővel felfedheti maga előtt, hogy melyek azok az érzések és gátlások, amelyek megakadályozzák őt gyengédsége kiteljesedésében. Meglehet, hogy olykor úgy érzi majd, hogy cserben hagyták, vagy talán attól tart, hogy már kevésbé fontos partnere számára, de éppen ezért fontos kezdeményezőnek lennie, és bizalommal megvitatni a helyzetet párjával, ugyanis jó eséllyel csak némi félreértés vagy kommunikációs hiba az alapja ennek.

Az együttesen leküzdött akadályok ráadásul a bizalmat is tovább mélyíthetik, ami kifejezetten pozitív hatással lehet a magánéletre. Mindezen túl fontos lehet, hogy alkalomadtán a „párja nyelvén” is kifejezze érzéseit - noha a Bak óriási áldozatokra képes a szerelméért, időnként az apró kedvességek révén is megpróbálhatja kifejezni kötődését. Ebben a hónapban olyasmit érhet el, ami hosszú távon is kedvezően hat a kapcsolatukra, egyben nagy a valószínűsége annak is, hogy a kapcsolata révén nem csak párja, de önmaga megismeréséhez is közelebb kerül - ez egy olyan rendkívüli ajándék lehet a sorstól, amit mindenképpen érdemes kihasználni.