Oroszlán - április havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A szingli Oroszlán életébe is egészen különleges új energiákat hoz a tavasz, ami már a kisugárzásán is megérződik. Talán felesleges mondani, de semmiképpen nem érdemes szorongással gondolni a párkeresésre - szerencsére azonban ez a hónap kifejezetten kedvezhet annak, hogy felszabadultan és nyitott szívvel igyekezzen megtalálni az Igazit. Most a szokottnál könnyebben ráérezhet mások érzelmeire, szándékaira, ami nagy segítséget jelent a párkeresésben, viszont mindez nem jelenti azt, hogy az volna a helyes, ha kizárólag az ösztöneire hallgat. Legalább ilyen fontos lehet ugyanis, hogy mérlegelje, mit nyújthat számára egy-egy kapcsolat, és érdemes-e azzal hosszú távon tervezni. Semmiképpen ne ragaszkodjon már a legelején egy olyan, alakulóban lévő kapcsolathoz, ami szemmel láthatóan nem fog működni - ehelyett, ha úgy érzi, hogy továbbra is nehézséget jelent az ideális társ meglelése, próbálkozzon máshol, másként rálelni leendő szerelmére. Könnyen meglehet ugyanis, hogy eddig nem a megfelelő helyen keresgélt. Ha nyitott szemmel jár, ebben a hónapban, akár annak közepe-vége felé is olyan kapcsolatnak nézhet elébe, amely igazán reménytelinek tűnik - a következő hetek és hónapok ilyen esetben rendkívüli élményekkel és érzelmes pillanatokkal gazdagíthatják az életét.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Oroszlán a tavasz érkeztével egészen újfajta érzelmi és érzéki energiákkal töltekezhet fel, amelyeket ha hagy kibontakozni, annak igazán pozitív hatása lehet a magánéletére. Amennyiben a párja kapható arra, hogy némi frissességet csempésszenek a magánéletükbe, bátran újítsanak, ha viszont tartózkodóbb ebből a szempontból, szintén nem kell elkeserednie, ugyanis így is sok különleges élményre számíthat. Áprilisban könnyen meglehet, hogy az érzelmei kimutatása és mások érzelmeinek felismerése is könnyebb feladatot jelent majd, ami arra is remek alkalom lehet, hogy a kettejük közötti érzelmi kapcsolatot mélyítse.

Erre a célra igen jó ötlet, ha egy kicsit el tudnak vonulni kettesben, akár csak egy meghitt vacsora vagy egy hétvégi üdülés erejéig, amikor is valóban egymásra hangolódhatnak, és felélénkíthetik, bizalmasabbá tehetik a kapcsolatukat annak minden aspektusát tekintve. Ha minden jól alakul, a hónap végére a kapcsolatuk erősebbé, időtállóbbá válhat, így közös várakozásokkal nézhetnek a jövő elébe.