Nyilas - április havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Az éppen egyedülálló Nyilas számára most igazán nem jelent nehézséget az ismerkedés és csábítás, gyakran érezheti úgy, hogy mások szinte ösztönösen keresik a társaságát. Nehézséget inkább az jelenthet, hogy elkötelezze magát valaki mellett - persze, ez alapvetően inkább akkor lehet probléma, ha a szíve mélyén egy tartós kapcsolatra vágyik, és valakire, aki képes azt éreztetni vele, hogy az élet minden terén megbízhat benne, számíthat rá. Ilyen esetben érdemes lehet elgondolkozni azon, hogy vajon tényleg nem került még a közelébe az alkalmas személy, vagy esetleg csak tart egy olyan kapcsolattól, amely esetleg korábbi sebeket tépne fel, vagy éppen komoly elköteleződést kíván meg. Meglehet az is, hogy a korábbi kapcsolatát még nem sikerült lezárnia - ami szintén teljesen érthető, hiszen a szakítások után is szükség van egy "gyászidőszakra", mielőtt újabb kapcsolatba kezdhetnénk. Semmiképpen nem kell elsietnie a párkeresést, viszont nyugodtan nézzen szembe az érzéseivel, ismerje meg önmagát - ez nem csak a párkeresésben jár óriási haszonnal, hanem az élet minden területén is.

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Nyilas számára most kihívást jelenthet a féltékenység, még akkor is, ha valójában nem tűnik megalapozottnak ez az érzése. Ha nem vigyáz, ez akár feszült pillanatokat is okozhat, amennyiben viszont törekszik a helyzet megfelelő kezelésére, úgy akár ő maga, és a kapcsolatuk is sokat fejlődhet. Igyekezzen arra, hogy féltékenységével ne "fojtsa meg" párja érzelmeit, és ne terhelje őt aránytalanul, hiszen meglehet, hogy ilyen esetben egy idő után elidegenednek egymástól.

Másfelől viszont most úgy érezheti, hogy nagy szüksége van párja társaságára, és ha sikerül a féltékenység okozta gátlásait levetkőznie, és igazán őszintén élvezni az együtt töltött időt, úgy akár jelentősen fejlődhet a kettejük közötti bizalom is. Nyugodtan szervezzenek a szokottnál több közös programot, töltsenek együtt több időt - persze, igyekezni kell azon is, hogy megtalálják azt a mértéket, amivel az életük minden területén fenn tudják tartani a harmóniát. A hónap vége felé jó eséllyel egyre nagyon bizalommal tud majd párja felé fordulni, ami kapcsolatukon minden téren nagyon sokat lendíthet.