Skorpió - április havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg egyedülálló Skorpiónak most kifejezetten hangsúlyos szerepet kaphat az életében a párkeresés, és határozottan aktív lehet ezen a téren. Nem mondhatni, hogy nagyon megválogatná kiszemeltjeit, bárkiben képes lehet potenciális partnert látni, még ha ez vonzza is a konfliktushelyzeteket. Mégis jól teszi, ha április első heteit inkább csendes megfigyeléssel és a helyzetének feltérképezésével tölti, sőt, adott esetben lelkileg-fizikailag is készülhet ez alatt a néhány nap alatt a párkeresésre, hiszen arra van a legjobb esélye, hogy a hónap utolsó másfél hetében találja meg azt, akivel hosszú távú kapcsolatot is el tud képzelni. A kapcsolat kialakításakor koránt sem kell véka alá rejtenie szenvedélyes természetét, de mégis jobb, ha igyekezik azon, hogy ezzel ne "nyomja el" a kialakulóban lévő kapcsolatot - már csak azért is, mert ha túlzottan is átveszi az irányítást a kapcsolat alakulásában, úgy kevéssé nyílik alkalma megismerni partnerét, és így később akár kellemetlen meglepetésben is lehet része. Éppen ezért fontos lehet, hogy egyensúlyra törekedjen, még ha ez némi önfegyelmet követel is meg tőle.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A párban élő Skorpió számára különösen fontos lehet, hogy sokat legyen együtt szerelmével, és szenvedélyes érzéki élményekben lehessen része. Általában nem okoz majd nehézséget nyíltan kommunikálnia igényeit és vágyait párja felé, arra viszont nem árt figyelnie, hogy figyelmes legyen a párja igényei iránt is, és még akkor se legyenek vele szemben túlzó elvárásai, ha adott esetben ő kissé visszafogottabban próbálja tudtára hozni, neki mire van szüksége. Ami az érzelmi életet illeti, itt kifejezetten hajlamos lehet most talán túlzottan is kedvese fölébe kerekedni, ami viszont benne csalódottságot, rosszabb esetben a bizalom bizonyos fokú elvesztését eredményezheti.

Éppen ezért az önuralom a kapcsolatnak ezen a területén egy olyan fontos feladat, amelyre érdemes lehet figyelmet fordítania - lehetőség szerint legyen érdeklődő és figyelmes. Hosszú távon a kapcsolatuk erősítésében nagy szerepe lehet annak, hogy olyan bizalmas kapcsolat alakuljon ki kettejük közül, ami mellett fel sem merül a gyanakvás és féltékenykedés veszélye - ehhez igyekezzenek a hétköznapokon is minél több időt fordítani egymásra, a szexuális és érzelmi igényeikre egyaránt.