Mérleg - április havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg szingli Mérleg számára izgalmakkal teli hónapnak ígérkezik az április, amikor végre olyan lendületet érez magában, amivel elgördül az akadály a hódítás elől. Gyakran érezheti úgy, hogy játszi könnyedséggel sikerül az érdeklődés középpontjába kerülnie, míg máskor sokkal visszafogottabban és óvatosabban igyekszik csábítani. Akárhogy is, az ösztönös megérzései és a körülötte zajló eseményekre adott frappáns és némileg impulzív reakciók sokat javíthatnak most esélyein a párkeresésében. Felmerülhet esetleg, hogy több lehetséges kapcsolattal is szembe kerül - ilyen esetekben a más helyzetekben hasznos megérzései is cserben hagyhatják, és ha nem gondolja végig tudatosan is, hogy mi is az, amire valójában szüksége van, akár olyan döntésbe is belefuthat, amit aztán később megbán. Amint sikerült kissé közelebb kerülnie kiszemeltjéhez, hamar lenyűgözheti őt, a kapcsolatukból pedig igazán szenvedélyes, lehengerlő kalandok származhatnak. Mindamellett érdemes szem előtt tartania azt is, hogy ha hosszú távú kapcsolatot szeretne, akkor törekednie kell az életmódbeli és érzelmi harmónia kialakítására is, ami akár az elkövetkező hetek és hónapok egy kellemes élményekkel teli, de bizonyos pillanatokban nehéz feladata lesz a számára - amiért viszont kifejezetten megéri kisebb áldozatokat is hozni.

hirdetés

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Mérleg magánéletét némileg "feje tetejére állíthatja", hogy a tavasz beköszöntével sokkal impulzívabbá válhat, hajlamosabb lehet szeszélyesen, vagy akár – szinte természetét meghazudtolva - az adott pillanat hevében cselekedni vagy gondolatokat formálni. Mindez adott esetben kisebb-nagyobb vitákhoz, esetleg veszekedésekhez vezethet. Bár nagyon fontos, hogy igyekezzen megértő lenni, és nem túlzásba esni, egyben érdekes alkalom lehet ez arra, hogy pontosabban felmérje, milyen törésvonalak mentén alakulnak ki a viták – hiszen ezek nyomán némi odafigyeléssel feltárhatja, hogy mi az, ami bántó a párja számára, és egyben arra is fény derülhet, hogy miben igényelne változást Ön.

Később pedig, egy nyugodtabb időszakban már úgy beszélhetik át mindezt, hogy remélhetőleg mindketten tisztában vannak az olyan kis nézeteltérések mibenlétével, amelyek kiküszöbölése érdemi javulást hozhat a kapcsolatukba. A szokatlanul nagy teret nyerő szenvedélyessége eközben a hónap vége felé segíthet magánéletük felpezsdülésében.