Halak - április havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

Az április tele van lehetőségekkel a magánélet tekintetében a Halak számára, ugyanakkor a legkiválóbb lehetőségek sem válnak valósággá, amennyiben nincs egy céltudatos és tettre kész személy, aki éljen velük. Nagyon fontos, hogy az álmodozás és vágyakozás helyett, vagy ezek mellett ebben a hónapban eldöntse, hogy milyen kapcsolatra is van szüksége, illetve, hogy milyen kapcsolat volna az, ami később hosszú távon is működhet. A Halak számára az önismeret is igen fontos lehet, hiszen anélkül, hogy pontosan megfigyelné, mik a kiválóságai, vagy éppen a gyenge pontjai, amin változtatnia kell a siker érdekében, ronthat az esélyein. Szerencsére remek készséggel rendelkezik arra, hogy meglássa a dolgok mögött rejlő folyamatokat és felismerje mások érzelmeit, így feltehetőleg azonnal tudni fogja, ha ígéretes kapcsolat előtt áll. Meglehet, hogy nem is csak egy kapcsolat tűnik esélyesnek, és bár ilyen esetben talán kockázatosnak tűnhet a választás, mégis igen jó az esélye, hogy pontosan meglátja a helyes utat. Az új kapcsolattal aztán rengeteg izgalmas élmény és boldogság is érkezhet az életébe.

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Halak számára, ha nem is feltétlenül emlékeztetésen, de rendkívül harmonikusan és békésen alakulhat az április. Az ilyen időszakok tökéletesek arra, hogy elmélyítsék a kettejük közötti kapcsolatot, és rendezzék azokat az esetleges vitás kérdéseket vagy apróbb nézeteltéréseket, amelyek korábban útját állták az őszinte párbeszédnek és megnyilatkozásoknak. Egyúttal a közös jövő tervezésére is a nyugodt pillanatok a legmegfelelőbbek, hiszen ilyenkor a szélsőséges érzelmektől és meglátásoktól mentesen egy olyan közös jövőkép alakítható ki, amely nem csak a pár, de egyben annak mindkét tagja számára gyümölcsöző a jövőre nézve.

A Halak ebben a hónapban ugyanakkor könnyen abba a hibába eshet, hogy túlzottan is féltékennyé, esetleg kötekedővé válhat, aminek ellenben természetesen korántsem pozitív hatásai lesznek a jövőben. Amikor úgy érzi, hogy a viták során nem az érvek és az őszinte érzelmek törnek elő belőle, jobban teszi, ha inkább elszámol tízig, és higgadtan igyekszik megoldani azokat a helyzeteket, amelyek másodjára már talán nem is tűnnek olyan nagyon problémásnak! Bár ez a hónap alapvetően pozitívan telhet, mindenképpen érdekes bele némi izgalmat is csempészni, legyen szó bár a romantikus együttlétről vagy akár a közös programokról, időtöltésről.