Ikrek - április havi szerelmi horoszkóp


Pár nélkülieknek:

A jelenleg egyedülálló Ikrek úgy érezheti, hogy több reményteli romantikus lehetőséget is kínál számára a sors, ám emellett azt tapasztalhatja, hogy ezekre valamiért nem tud úgy reagálni, ahogyan a logika vagy akár az érzelmei diktálnák. Ennek több tényező is állhat a hátterében, mindenekelőtt azt kell mérlegelnie, hogy korábbi szerelmi csalódások, kishitűség, vagy akár az életvitele okozza a látszólagos közömbösségét. Nyilván vannak olyan problémák, amelyek nem változnak meg egyik napról a másikra, de már azzal is sokat tehet, ha ezeket igyekszik megoldani. Amennyiben képessé válik arra, hogy nagyobb őszinteséggel és bizalommal vesse magát a társkeresésbe, most érdekes kapcsolatot alakíthat ki, amiről aztán az elkövetkező hetekben-hónapokban derülhet ki, hogy miféle jövő várhat rá. Még akkor sem kell azonban elkeserednie, ha végül nem bizonyul tartósnak ez a kapcsolat, hiszen így is rengeteg kedves és érdekes élményt okozhat. Ebben a hónapban a másik kerülendő hiba az lehet, ha a túlzott kishitűség nem óvatosságra készteti, hanem arra, hogy sodródjon az eseményekkel. Ugyanakkor mindig érdemes szem előtt tartania, hogy Ön is felelős azért, ha túlzottan is valaki más kezébe adja az események irányításának hatalmát.

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Ikrek számára fontos feladat lehet ebben a hónapban, hogy megtanulja az élet különböző aspektusait egymáshoz hangolni. Bár talán nehéz lesz, de némi odafigyeléssel jó eséllyel képes lesz megoldani, hogy a magánéletre, munkára, családra és egy kis kikapcsolódásra is időt szakítson. Bár csábító lehet néha több időt akár a barátokkal közös kikapcsolódással tölteni, vagy fontos eredményt vár a munkájától, és ezért szinte csak erre szán a figyelméből, gondoljon bele abba is, hogy ezzel meglehet, hogy lényegében kizárja párját az életéből. Ha pedig ez már megtörtént, később nehéz lehet újból megnyitni azt az ajtót a kapcsolatuk számára...

Ahhoz, hogy felmérje, a kapcsolatuknak mennyi törődésre és változatosságra van szüksége, fontos lehet figyelnie arra, amit a párja kommunikál - akár nyíltan és közvetlenül, akár csak úgy, hogy a beszélgetésekben gyakran utal valamire. Emellett a saját vágyainak és érzelmeinek megismerésére is szánnia kell időt, hiszen ahhoz, hogy bensőséges maradhasson a viszonyuk, egyben arra is szükség van, hogy ne csak a párja kívánságai teljesüljenek be, hanem az Ön legbensőbb vágyai is. Áprilisban, ha minden szerencsésen alakul, olyan életritmusnak sikerül megvetnie az alapot, ami hosszútávon is működőképes lehet, és amelyben az élet minden aspektusának jut hely és szerep.