Oroszlán - április havi horoszkóp


Nyitott, optimista és pozitív! E szavakkal lehet talán a legjobban jellemezni a dolgokhoz való hozzáállását áprilisban, ami természetesen, hamar meg is mutatkozik az elért eredményeiben is. Magánéletében az újjászületés korszakát élheti, amikor is, vagy sikerül megújítania jelenlegi kapcsolatát, vagy éppen, ha jelenleg szingli, sikerülhet végleg fátylat borítania a múltra, s elindulnia egy talán minden eddiginél izgalmasabb kaland irányába!

Az Oroszlán igazi, vezető személyiség, aki tudja, hogy miden nagy teljesítmény alapja a jól szervezett csapatmunka, aminek az állandósításában kulcsszerepe van az emberi kapcsolatoknak. Eme hitvallása most különösen kamatozó lehet, amit csak tovább fokozhat, ha sikerül megtartania pozitív hozzáállását a munkához, karrierjéhez, adódjék bármi probléma is a hónap során, melyek gyors és hatékony megoldásához most meg is adnak minden segítséget a csillagok. Az egyetlen, amire érdemes kiemelt figyelmet fordítani, nehogy keresztezze terveit, az saját maximalizmusa, ami most akár a teljes kimerülésig hathatja, s, ha ez megtörténik, hamar véget érhet a diadalmenet. Ne engedjen a kísértésnek, kedves Oroszlán, s csak annyi munkát vállaljon be mindig, amennyit még biztosan és száz százalékosan el tud majd látni, a többit pedig, felhasználva ragyogó diplomáciai érzékét, udvariasan utasítsa el, hisz az eredményesség azon is nagyban múlik, hogy az ember felismeri, mi az a mennyiség, ami mellett még biztosan csatát nyerhet, s hol vannak a határai birodalmának. Ha sikerül ehhez végig tartania magát, valósággal szárnyalhat az április folyamán! A jó eredményeknek, természetesen, a jó egészség is előfeltétele, így igyekezzen minél gyakrabban időt szentelni teste karbantartásának, beleértve a rendszeres testmozgást, és néha egy kis önkényeztetést is, hogy olajozott maradjon a gépezet!

hirdetés

Szerelem

A tartós párkapcsolatban élő Oroszlán, mintegy megérezve a tavasz valódi üzenetét, valósággal újjá születhet a szerelem terén, olyannyira, hogy még párjának is néha sikerülhet nagy meglepetést okoznia, ez pedig a legjobb kapcsolatélénkítő, ami csak létezik kerek e világon! Arra azért ügyeljen, kedves Oroszlán, hogy a szerelem hevében, nehogy túlzásokba essen, mert néha a szenvedélyből is megárt a sok. Törekedjen a kedvesével való, teljes, tökéletes harmóniára, akkor rendkívül élvezetes hónapra számíthat!

A jelenleg szingli Oroszlán, rendkívüli vehemenciával vetheti bele magát a párkeresésbe. Szíve megszabadulhat minden súlytól, amennyiben képes végleg búcsút inteni a múltnak, s rágódás helyett, kifeszíteni a vitorlát az új, az ismeretlen felé, s eközben, ne feledje a régi bölcsességet: ha valami nem sikerül, nem biztos, hogy ez azért van, mert rosszul kereste, amit akart, hanem azért, mert rossz helyen tette mindezt! Váltson vágányt, kedves oroszlán, s akkor már akár a hónap közepén nagy eséllyel meglelheti az igazit!

Az Oroszlán áprilisi magánéletéről bővebben itt: Oroszlán április havi szerelmi horoszkóp