Szűz - április havi horoszkóp


A Szűz áprilisban igencsak lelkes lehet a munkában, s szeretne minél több mindent lezárni, vagy éppen, úgy átalakítani, hogy az jobban megfeleljen elvárásainak. Magánéletét illetően, nyitottabb, rugalmasabb hozzáállása következtében, sokat fejlődhet, s minden bizonnyal, sikerül majd jobban megismernie önmaga és partnere igényeit, élvezetesebbé téve ez által az együtt töltött perceket!

Tény, hogyha az ember mindenbe hirtelen belekap, akkor előbb-utóbb a fejére nő minden, ezért is érdemes olykor egy-egy olyan időszakokat beiktatnia az életébe, amikor nem igen kezd bele újabb elképzelései megvalósításában, hanem előbb, igyekszik lezárni minél több eddigit. Ez nem csak számos eredményt produkálhat, de nem kevés időt is felszabadíthat, amiből le-lecsípve kicsit, más irányba is nyílik lehetőség elmozdulni, mielőtt újra betáblázná magát. Érdemes továbbá átgondolnia, milyen irányba is szeretné fejleszteni magát, hogy később, jobban helyt tudjon állni, így élénk érdeklődést mutathat bizonyos önképző körök, vagy iskolák irányába, esetleg autodidakta módon vág bele lelkesen bizonyos készségei kibontakoztatásába. Az egyetlen ellensége, ami letérítheti a jó útról, kedves Szűz, az kényelmessége, gyakori fáradékonysága, aminek bizony gyakran, éppen önmaga az okozója az által, hogy sokszor nem piheni ki magát rendesen. Ha ezt tapasztalná magán, legyen erős, szedje össze magát, s rendszerezze életét! Amikor munkaidő van, dolgozzon, amikor viszont pihenő ideje van, felejtsen el mindent, ami munka, s csakis a pihenéssel, kikapcsolódással törődjön. Ha sikerül ezt megvalósítania, rendkívül eredményes és sok-sok tapasztalatban gazdag, fejlődéssel teli hónapot zárhat!

hirdetés

Szerelem

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Szűz, áprilisban, különös nyitottságot mutathat az új dolgok iránt, s eme kísérletező hozzáállása sok izgalmas és élvezetes percet okozhat kedvesének is, aki ettől valósággal megtáltosodhat, újra belebolondulhat önbe! Nem csak azért lehet előnyös, ha kifejezésre juttatja szerelme mélységét párja iránt, mert nagyon élvezhetik a dolgot, hanem azért is, mert ezzel olyan válaszreakciókat válthat ki kedveséből, melyek viszont önnek okozhatnak nem kevés meglepetést, így együtt most nagyon messzire juthatnak a szerelmük megélése terén! Élvezetes és izgalmakkal teli áprilist, kedves Szűz!

A jelenleg egyedül élő Szűz nagy eséllyel válthat taktikát a párkeresés terén, ami azon bölcs felismerésből fakadhat, hogy, ha az eddigi módszertan nem hozta meg a kívánt eredményt, akkor talán itt a legfőbb ideje a paradigmaváltásnak! Könnyen kísérheti ezt a folyamatot az is, hogy kissé megváltozik a szemlélete atekintetben, milyen partnerre is vágyik. Talán még maga is meglepődik, mennyire átalakulhat ízlése e téren. Végül is, nincs ezzel semmi probléma, kedves Szűz, sőt, néha kifejezetten jót tehet egy kis vérfrissítés!

A Szűz áprilisi magánéletéről bővebben itt: Szűz április havi szerelmi horoszkóp