Bak - április havi horoszkóp


Az április folyamán, nagy bátorságra lehet szüksége a Baknak, hogy leküzdje démonait, ugyanakkor, építő lenne kicsit enyhülnie a makacsság terén, amivel néha nagyon meg tudja nehezíteni a saját dolgát. Szerelmi téren, "felmelegedést" hozhat a tavasz második hónapja! Engedje, hogy eme melegség felolvassza jég szívét, s hagyja, hogy szeressék!

A Bak számára áprilisban az jelentheti a legnagyobb kihívást, hogy vajon le tudja-e győzni a saját démonait, továbbá, hogy mennyire képes lebontani a saját maga által emelt falakat, ám, most mindkettőben nagy segítségére lehetnek a csillagok! Nem egyszer megesik, hogy bizonyos eredmények elmaradása mögött nem más áll, mint az ember saját maga. Az óvatosság, vagy éppen, azt elveikhez való, csökönyös ragaszkodás, gyakran akadályozhatják, hogy ki tudjunk teljesen bontakozni, hogy merjünk önmagunk lenni. Ne ragaszkodjon görcsösen a biztoshoz, kedves Bak, s lássa be, még ha nehéz is, hogy bizonyos elméletei igenis nem működnek, s változtasson! Sosem késő kijavítani, ami elromlott, vagy elvetni, ami rossz az ember életében, s újrakezdéshez is mindig van lehetőség, csak keresni kell! Járjon mindebben élen most, kedves Bak, s bátorsága és rugalmassága meg fogja hozni a gyümölcsét! Mivel az ember nem vívhat háborút üres gyomorral, még önmaga ellen sem, így igyekezzen odafigyelni a rendszeres étkezésre, s, ha van, káros szenvedélyeinek kordában tartására, sőt, talán itt lenne az ideje el is hagyni őket, amivel sokat javíthatna egészségi állapotán! Néha egy kis megújulás itt-ott csodákat művelhet!

Szerelem

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Bak kissé hűvös és elzárkózó lehet április elején, azonban, ahogy halad előre a hónap egyre inkább megenyhülhet, ami igencsak jó hatással lehet kapcsolatára. Ne akadályozza ezt a folyamatot, kedves Bak, s ne féljen kitárulkozni kedvese előtt, hiszen egy csónakban eveznek! Szeressen, s hagyja, hogy szeressék, higgye el, csak ennyi az egész!

A jelenleg pár nélkül élő Bak szeme áprilisban, akár több potenciális partnerjelöltön is megakadhat, sőt, ez odáig is fajulhat, hogy a végére, nem is annyira tartós kapcsolatot, hanem inkább egy kis kalandot keres. Ez nem rossz dolog, ha úgy érzi, most tényleg erre van szüksége, ugyanakkor, ne vesse el teljesen annak a lehetőségét sem, hogy alkalmasint, ennél tovább is jusson egy eredetileg, egyéjszakás kalandnak induló kapcsolat!

A Bak áprilisi magánéletéről bővebben itt: Bak április havi szerelmi horoszkóp