Bika - április havi horoszkóp


Az április a nagy számvetések, s az új stratégiák kidolgozásának a hónapja lehet, amikor nem csak szakmailag, de külsőleg és belsőleg is egyaránt sokat változhatnak e jegy képviselői. Mindezen újító szellem teljesen átjárhatja a Bika magánéletét is, így nagy és jó értelemben vett változásokra, élvezetekre, s talán új fogadalmakra is lehet számítani!

A Bika áprilisban szükségét érezheti annak, hogy felülvizsgálja az eddigi tevékenységeit és adott esetben, eszközöljön néhány változtatást, melyek hosszútávon is, jótékonyan hathatnak ki a dolgaira. Ebben az újító szellemben most nagyban inspirálhatják olyanok, akik már megcsinálták a maguk szerencséjét, vagy legalábbis, eredményesebbnek, kitüntetettnek bizonyulnak egy-egy speciális területen. Ahogy szokták mondani: ha olyan akarsz lenni, mint a nagyok, akkor csináld azt, amint a nagyok! Ez az elgondolás most kifejezetten jó stratégia lehet a karrierépítésben. Ne féljen kérdezni! A tavasz középső hónapja azonban nem csak a szakmai fejlődésről és önfejlesztésről fog szólni, hanem a testi és lelki megújulásról is, így vonzhatják az olyan tanfolyamok, iskolák, egyesületek, vagy éppen események, melyek eme területeken kínálnak fejlődési lehetőségeket. Ha az ember igyekszik karban tartani fizikumát, valamint mindig szakít elég időt arra is, hogy a családi és baráti kapcsolatait ápolja, az nem csak testére és lelkére, hanem élete szinte minden területére is pozitív hatást gyakorol, így ne is térjen le erről a rendkívül jó ösvényről, kedves Bika! Egészségi állapotát és jó formáját a leginkább vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, ugyanakkor a kalóriák tekintetében mérsékelt étkezések által stabilizálhatja, de mindemellett figyeljen arra is oda, hogy mindig kellő mennyiségű folyadékot vigyen be a szervezetébe.

hirdetés

Szerelem

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Bika áprilisban, meglehetősen újszerűen kezdheti látni kapcsolatát, s így szinte az egész hónap folyamán azon serénykedhet, hogy felrázza magánéletét a "téli álomból", s új tartalommal töltse meg azt. Ehhez azonban partnere is kell(ene), aki most könnyen kihozhatja a sodrából, ha nem áll kötélnek. Ha ilyen helyzet állna elő, kedves Bika, akkor kövesse a régi, jól bevált módszert és próbálja aprócska, szinte alig-alig észrevehető változtatásokon keresztül beszivárogtatni hálószobájukba az új idők szelét!

A jelenleg pár nélkül élő Bika rendkívül sok új emberrel ismerkedhet meg e hónap során, azonban a pártalálás esélyét úgy maximalizálhatja leginkább, ha nem csakis a sorsra bízza az üdvözülést, hanem igyekszik maga is minél több eseményen részt venni, minél több közösséghez csatlakozni. Ilyen helyeken nem csak azért nagyobb a valószínűsége, hogy megleli az igazit, mert sok eddig ismeretlen emberrel találkozhat, hanem azért is, mert, ha olyanok között keresgél, akik már alapvetően is hasonló dolgok iránt érdeklődnek, mint ön, úgy nyilvánvalóan nagyobb eséllyel és gyorsabban is alakulhat ki valakivel közös szimpátia, sőt, talán már egy jóval mélyebb, erősebb kötelék, egy új szerelem!

A Bika áprilisi magánéletéről bővebben itt: Bika április havi szerelmi horoszkóp