Rák - április havi horoszkóp


A Rák áprilisban egy igen harmonikus, csendes tempóban haladhat a munkájával, ráadásul, kifejezetten hatékonyan, így egy kiszámítható, lassan de biztosan felfelé ívelő időszakra számíthat. Magánéletében boldog és kiegyensúlyozott periódus következhet, amennyiben hajlandó megelégedni azzal, ami van.

Április hava a munka szempontjából, jóvalta kiegyensúlyozottabbnak és probléma-mentesebbnek ígérkezik, mint az előző hónapok, ideális körülményeket biztosítva ezzel egy dinamikus, egyenletes fejlődésnek. Eme nyugodalmas időszakot azonban nem mindegy, milyen irányú fejlődésre használja fel, kedves Rák, így elsődleges lehet kijelölnie a hónap végére elérni kívánt célokat, hogy nap, mint nap szem előtt tarthassa, hova is szeretne végül eljutni, s, hogy addig, milyen lépéseket is kell megtennie, hogy elérje, amit akar. Mindez persze nem azt jelenti, hogy unalmas lenne ez a hónap, ugyanis, most több lehetőség is kínálkozhat út közben, melyeket, ha sikerül meglátni, s érdemben kihasználnia, sokkal gyorsabban és messzebbre érhet, mintha csak a napi kötelezőket teljesítette volna, így érdemes nyitva tartania a szemét. Az anyagiakat illetően, a fő hangsúly most a beosztáson lehet. Óvakodjon a túlköltekezéstől, vagy a hirtelen meghozott pénzügyi döntésektől, mert azok könnyen felboríthatják a kényes egyensúlyt, nagyban veszélyeztetve az esetleges tartalékokat is! Általános egészségi állapotát illetően, nem lehet nagyobb problémákra számítania, viszont kisebb balesetek, vagy apró kellemetlenségek akár rendszeresen is előfordulhatnak e hónap során, ha nem vigyáz magára és könnyelműen, figyelmetlenül bánik bizonyos eszközökkel.

hirdetés

Szerelem

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Rák boldogsága nagyban azon múlhat, mennyire képes a dolgok pozitív oldalát nézni, s nem azzal foglalkozni, ami lehetne jobb, hanem azt kiélvezni, ami már alapból jó! Persze, egy kapcsolatban mindig van hová fejlődni, ugyanakkor, ha az ember mindig a jövőre koncentrál, akkor akaratlanul is hajlamos elsiklani a jelen értékei felett, melyeket, ha most nem élveznek ki együtt, ki tudja, mikor lesz rá legközelebb lehetőségük. Ha sikerül két lábbal a földön járnia, akkor viszont, egyszerűen, csodálatos dolgok élhet meg kedvesével az április folyamán! Ehhez koncentráljon csakis a lényegre, kedves Rák!

A jelenleg szingli Rák akkor érheti el a legnagyobb sikereket szerelmi téren, ha valamelyest sikerül kivetkőznie, szemérmes, érzelmileg sokszor visszafogott mivoltából, s szabadjára engednie játékos és kacér énjét. Ne hagyja, hogy a múlt megbéklyózza a szívét, törje meg a gonosz varázst, s élvezze újra az élet minden pillanatát! Az ilyen hozzáállás nem csak azért teheti majd boldogabbá, mert sokkal könnyebben lelheti meg az igazit barátságos természetével, hanem azért is, mert láncok nélkül lehet csak igazán kiélvezni az élet apró örömeit, amitől aztán, szerelem ide, vagy oda, már alapból is sokkal boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá is válik az ember.

A Rák áprilisi magánéletéről bővebben itt: Rák április havi szerelmi horoszkóp