Mérleg - április havi horoszkóp


Az április folyamán a Mérleg, sok új kapcsolatra tehet szert, s, bár alapvetően vidám napjai lesznek, néha igencsak meginoghat, s olyankor különösen levertnek és kimerültnek érezheti magát. Magánéletét illetően azt tapasztalhatja, mintha most több energiát igényelne minden, mint máskor, s ez feszültségekhez vezethet, de nem feltétlenül boldogtalansághoz, sőt!

A Mérleg számára az április, számos próbatételt tartogathat, amikor is, meg kell, hogy mutassa rátermettségét, talpraesettségét és leleményességét, ugyanakkor, nagyon élvezheti is ezt a néha igencsak kiélezett versenyhelyzetet, hiszen alapvetően, imád bizonyítani! Ahogy telnek a napok, a munkája során, vagy éppen szabadidős tevékenységei alkalmával, most sok új emberrel ismerkedhet meg, akik közül néhányan, remek üzleti, vagy egyéb más partnernek ígérkeznek, kérdés, hogy valóban úgy is tesznek, ahogy eleinte állítják. A hónap végére már látszani fog némelyiküknél, volt-e értelme a szövetségnek. Mindettől függetlenül, semmiért sem kár, ami megtörténik, hisz minden eset értékes tapasztalatokat hordozhat magában, amelyek leszűrve, hosszútávon, mindenképpen a hasznára válnak majd. Időnként ugyanakkor, minden lelkesedése ellenére, mégis megeshet, hogy bal lábbal kel fel, s olyankor, teljesen kibillenve egyensúlyából, rendkívül nyűgös, csaknem kezelhetetlen lehet, ami nem kifejezetten tesz jót a karrierjének. Most sokat fejlődhet, ha megpróbálja mindezt szinte teljesen kiküszöbölni, vagy legalábbis leplezni a külvilág számára, arról nem is szólva, hogy csakis úgy kerülheti el kirohanásai káros hatásait. Ha mégis megtörténne a baj, csűrje-csavarja addig a dolgokat, amíg végül mégiscsak jól nem jön ki belőlük, kedves Mérleg, akkor az április egy igazi sikertörténet lehet!

hirdetés

Szerelem

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Mérleg magánélete, eme viruló tavaszi hónap során, igencsak szeszélyessé válhat, így meglehet, hogy nem is lesz hiány vitákból és veszekedésekből, azonban, mielőtt még elkeseredne ennek hallatán, jusson eszébe, hogy minden rosszban van valami jó! Ha sikerül egy kezelhető határon belül tartaniuk a dolgokat, akkor, ahogy egyre inkább közeleg a hónap vége, azt vehetik magukon észre, hogy már kifejezetten előjáték gyanánt, szenvedélyük felkorbácsolásáért veszekszenek, nem pedig azért, mert bármi bajuk is lenne egymással! De hát, ahány ház, annyi szokás, nemde, kedves Mérleg?

A jelenleg magányos Mérleg áprilisban, rendkívül nagy szerelmi energiákkal telítődhet, s úgy érezheti, övé a világ, még, ha ez kívülről nem is mindig látszik. Ne nyomja el ösztöneit, csak, mert túlzónak, vagy épp, kissé furcsának tűnnek, inkább keresse, kutassa lázasan azt a partnert, aki alkalmas lehet arra, hogy végre kiadja magából azt a sok mindent, ami most önben felgyülemlett! Ha megleli, nagyon szerencsésnek érezheti majd magát az illető, s hamar lángra kaphat önök között a szerelem!

A Mérleg áprilisi magánéletéről bővebben itt: Mérleg április havi szerelmi horoszkóp