hirdetés

Nyilas - április havi horoszkóp


Az április igencsak izgalmasan alakulhat a Nyilas számára, ugyanis, most szinte minden csakis azon múlhat, milyen oldalát nézi a dolgoknak! Szerelmi téren a hatalmába kerítheti a féltékenység, ugyanakkor, ha kordában tudja tartani ezt az érzést, faramuci módon, akár még erősödhet is tőle a kapcsolat!

Az április folyamán számos szakmai kihívással szembesülhet, melyek igen sok energiáját köthetik le, ugyanakkor, a szokottnál könnyebben túl is teheti magát rajtuk, ha nem problémát lát az esetlegesen felmerülő nehézségekben, hanem megoldásra váró feladatokat. Annál is inkább lényeges lehet ez, mivel most valamelyest érzékenyebben reagálhat a világ dolgaira, így a munkáját sem mindig tudja majd érdemben szétválasztani az érzelmeitől, azaz, ha az egyik területen elégedetlen az elért eredményekkel, akkor a másik területen is boldogtalanabbnak érezheti magát. Ezt áthidalandó, bármi is történjék, lássa meg a dolgok pozitív oldalát, s lendületesen, és vidáman vesse bele magát a mindennapokba, akkor most sok mindent letehet az asztalra, s ráadásul még jól is érezheti mindeközben magát! Vidám és barátságos természete lehet a kulcsa a sikernek, kedves Nyilas, így ne spóroljon az optimizmussal és az életszeretettel! Egészségi állapotát illetően, igyekezzen rendszeresen fehérjedús élelmiszereket is fogyasztani, hogy megőrizze kondícióját és mozgékonyságát, valamint, egy-egy átmulatott éjszaka után, különösen figyeljen oda a megfelelő mennyiségű folyadék, s vele együtt vitamin és ásványi anyag utánpótlásra, hogy hamar, újra formába hozhassa magát. Végezetül a legfontosabb: mindent csak mértékkel, kedves Nyilas!

hirdetés

Szerelem

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Nyilast e hónap során, rendre megkísértheti a zöld szemű szörny, így meglehetősen sokszor viselkedhet ellenségesen, ami alapvetően nem éppen kellemes légkört eredményezhet. Mint mindennek, van azonban eme, alapvetően teljesen természetes érzésnek is egy-két nagy előnye! Egyrészről, ha tartózkodik a negatív megnyilvánulásoktól, nagyon inspiráló is lehet, s törekedve arra, hogy minél boldogabbá tegye párját, ő ezt biztosan nagyra fogja értékelni. Másrészről, igencsak jó önfejlesztő terápia visszafogni az embernek magát, amikor legszívesebben jól odamondaná a dolgokat, így egy bizonyos mértékig, személyiségfejlesztő is eme ősi érzelem, ha okosan kezeli az ember. Tegyen így, kedves Nyilas és faragjon a hátrányból előnyt!

A jelenleg szingli életmódot folytató Nyilas, alapvetően vidám természetével, kifejezetten vonzhatja az embereket bűvkörébe, ugyanakkor, talán éppen azért, mert kicsit túl könnyen megy most mindez, nem igazán érzi azt, hogy úgy istenigazából meg is tudná mozgatni valaki. Mivel ez nem lóverseny, ilyen esetben, nem is érdemes erőltetnie semmit, amíg nem érzi a lepkék a gyomrába, ugyanakkor azért érdemes arra is gondolni ilyenkor, hogy lehet, nem is másokkal van a gond, hanem talán ön keményítette meg egy kicsit jobban a kelleténél a szívét? Vizsgálódjon és legyen rugalmas, kedves Nyilas!

A Nyilas áprilisi magánéletéről bővebben itt: Nyilas április havi szerelmi horoszkóp

hirdetés
szürke
hirdetés