Ikrek - április havi horoszkóp


Az Ikrek áprilisban, rendkívüli energiákkal telítődhet, melyek hatására, sokkal kevésbé lehet fáradékony, mint általában, s ez a munkájában is hamar megmutatkozhat. Magánéletét illetően, míg a hónap eleje frusztráltabban, addig a vége felé haladva, egyre inkább feszültség-mentesebben és szerelmes pillanatokban gazdagon alakulhat.

Az Ikrek e hónap során rendkívül energetikusnak és tettre késznek érezheti magát, amikor is, szinte nem ismer lehetetlent! Ez a hozzáállás hamar meg is hozhatja gyümölcsét, különösen, ha sikerül ötvöznie lendületességét, diplomáciai készségével, ugyanis, nagy hangsúlyt kaphat most az is, mennyire csapatjátékos. Ha sikerül környezetét is aktiválnia a közös célok elérésében, nem csak a munkájával való, dinamikus haladásra számíthat, hanem egy előléptetésre, vagy kitüntetésre is. Az egyetlen banánhéj, amin esetleg elcsúszhatna, az, az, ha hagyja, hogy pillanatnyi érzelmei, rendre befolyásolják teljesítményét. Tény, hogy a magánéleti nehézségek sohasem szerencsések a munka szempontjából, de fontos, hogy a kettőt az ember külön tudja kezelni egymástól, s ez természetesen, fordítva is igaz. Munka, házon kívül, magánélet a házon belül most a bölcs megoldás! Az egészségét illetően, előfordulhat, hogy nehezen viseli a frontátvonulásokat, hőmérsékletingadozásokat, így időnként fejfájással, vagy más fájdalmakkal reagálhat az ilyesmire, vagy könnyen meghűlhet, ha rosszul méri fel, mit is kéne felvennie. Ügyeljen tehát arra, hogy mindig az aktuális időjárásnak megfelelően öltözzön, valamint, kímélje magát azokon a napokon, amikor front várható, hogy ezzel is csökkentse, vagy elejét vegye a kellemetlen tüneteknek.

Szerelem

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Ikrek számára áprilisban, nagy kihívást jelenthet összekoordinálni a magánéletét a munkájával. Az is megeshet, hogy kedvese is éppen ezt nehezményezi a leginkább, azaz, hogy nem szentel neki kellő időt és figyelmet. Ne vegye fél vállról, ha ilyesmit tapasztal, kedves Ikrek, ugyanis nem egy nagy szerelem ért már véget az ilyesfajta, egymástól való, lassú eltávolodástól, melynek okozója eleinte az időhiány volt. Legyen bölcs, s rántsa vissza a kormányt addig, amíg még ez lehetséges! Lehet, hogy csupán csak egy kis átszervezés kérdése az egész...

A jelenleg egyedülálló Ikrek számára az április, bár sok új ismerkedési lehetőséget tartogat, mégis, valami miatt, nehéz lehet kiépítenie egy igazán tartós kapcsolatot, melynek okai között nem csak a krónikus időhiány, vagy éppen a stresszes életkörülmények állhatnak, hanem az is, hogy egyszerűen, talán kiábrándultságból, vagy puszta óvatosságból, nincs türelme jobban megismerni valakit, s ez által kevésbé is képes nyitott szívvel állni az emberek többségéhez. Ez valóban nagy biztonságérzetet és garantált csalódásmentességet adhat, ugyanakkor kétélű fegyver is, kedves Ikrek, hisz ez által tartósan egyedül maradhat, ha túlzásba viszi a dolgot.

Az Ikrek áprilisi magánéletéről bővebben itt: Ikrek április havi szerelmi horoszkóp